17.11.2023
Povestea blondei care piloteaza avioane de la 21 de ani. E star pe Instagram si si-a inceput cariera in Romania - FOTO

O pagina de Instagram facuta pentru a-i tine la curent pe cei apropiati cu calatoriile ei in jurul lumii, la bordul avioanelor pe care le piloteaza, a devenit urmarita de peste 117.000 de oameni. Povestea lui Kim a aparut in publicatiile din toata lumea, inclusiv in tabloidul Daily Mail, insa nu multi stiu ca zborurile ei ca pilot profesionist au inceput in Romania.

La 21 de ani, belgianca Kim De Klop se angaja la o companie aviatica din Romania, unde a pilotat avioane Boeing 737, iar astazi, sase ani mai tarziu a ajuns sa manevreze avioane imense de pasageri sau de marfa, cu incarcaturi uriase, care ajung in SUA sau China.

Horoscop 17 noiembrie 2023. Schimbare majora in viata unor zodii. Nativii care au parte de mult noroc

De multe ori, pasagerii o intreaba daca este stewardesa si au marea surpriza sa afle ca este chiar copilotul. „Sunt mandra sa fiu printre cele 5% femei care zboara in jurul lumii", spune Kim, care a dezvaluit si ca si-a dorit sa fie pilot de la 19 ani, varsta la care s-a si apucat sa-si urmeze visul.

A petrecut doi ani in Romania, unde a invatat toate tainele pilotajului si unde a si lucrat pana acum patru ani, cand s-a mutat la o alta companie aviatica, si-a intalnit si marea iubire si s-a relocat in Alicante, Spania, unde si-a cumparat si o casa.

Din acel moment, vreme de doi ani, Kim De Klop facea curse regulate intre Alicante si tarile scandinave, 10 zile pe luna, insa de cand Covid a lovit, aceasta a decis sa faca o schimbare in cariera, asa ca s-a angajat pe avioane de marfa, care fac curse lungi.

Cum face Bianca Dragusanu 5.000 de euro fara sa se ridice din pat: „Niste bani frumosi”

Asa a ajuns frumoasa blonda in orase precum New York, Atlanta si chiar Wuhan. Nu rateaza sa faca poze in cele mai frumoase locuri in care ajunge, asa ca Instagramul ei a devenit foarte asemanator cu al unei influencerite de calatorii. Mai mult, a pus mana si pe un contract de sponsorizare cu o companie de ceasuri, ce o plateste pentru a fotografia produsele sale in toate colturile lumii.

Articole din aceeasi categorie