02.07.2024
Revenire în forță! După mai bine de jumătate de an, Carla's Dreams a lansat hit-ul verii: „Știe să pună cele mai dureroase sentimente, în cele mai frumoase versuri” - VIDEO

Carla's Dreams a lansat piesa „Nu Știi”, alături de Blacklist. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, melodia a adunat peste 21 de mii de vizualizări pe Youtube și sute de comentarii, fiind îndrăgită imediat de adolescenți și tineri.

Au trecut doar 12 ore de la premiera de pe Youtube a piesei „Nu știi”, dar aceasta a reușit deja să adune peste 21 de mii de vizualizări, dar și aproape 3 mii de like-uri.

De asemenea, s-au adunat și aproape 300 de comentarii în care internauții au lăsat mesaje de apreciere.

Și Moldova „a ajuns” la UEFA 2024! Una dintre piesele interpretului Dan Balan a răsunat chiar la ceremonia festivă de deschidere a campionatului - VIEDO

„Carla’s știe să pună cele mai dureroase sentimente, în cele mai frumoase versuri”, „Câte semne lasă fumul de țigară, dar câte semne lasă pe inimi vocea ta...”, „Simt o durere dulce printre versuri, nu știu dacă e reală, nu sunt versuri triste”, „<<Sunt fumul din tutun, tu din tutun ești scrumul>>. Chiar mă plângeam zilele trecute că mi-e dor de voi”, „Mai pe scurt, hitul anului 2024”, sunt câteva dintre mesajele primite de Carla's Dreams.

Muzica și versurile pentru cântec au fost compuse de către Carla’s Dreams și Alexandru Turcu, iar de producție s-a ocupat Roman Burlaca.

Prințesa Anne, tristă în primul mesaj public după ce a fost externată din spital! Cum se simte acum

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova format pe 20 ianuarie 2012, la Chișinău. Trupa este compusă dintr-un grup anonim de cântăreți și compozitori care își interpretează piesele în română, engleză și rusă.

Carla`s Dreams cântă la Zilele Becleanului! - ObservatorBN

6 zodii care își doresc în mod constant afecțiune

SURSĂ FOTO: FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie