02.07.2024
Și Moldova „a ajuns” la UEFA 2024! Una dintre piesele interpretului Dan Balan a răsunat chiar la ceremonia festivă de deschidere a campionatului - VIEDO

Melodia „Dragostea din tei” a lui Dan Balan a răsunat la ceremonia festivă de deschidere a Campionatului European de Fotbal UEFA 2024.

Piesa lui Dan Balan „Dragostea din tei”  în versiunea interpretată de сântăreața germană Leony,„Faded Love”, a fost ascultată la Campionatul European de Fotbal UEFA 2024, chiar la ceremonia de deschidere.

Nu se lasă ușor cuceriți! TOP-ul celor mai râvniți burlaci de la noi, prezenți la evenimentul Sparkling Grape Cocktail - FOTO

Andrei Hristiuc, managerul lui Dan Balan, a declarat că interpretul a aprobat personal includerea piesei în coloana sonoră a UEFA 2024.

„Dan a aprobat versiunea piesei „Faded Love” acum trei ani, atunci când a fost lansată. Recent, când UEFA a cerut dreptul de a o include și a o folosi pentru campionat, Dan a aprobat din nou. Dan este fericit că piesa lui se reinventează în fiecare an prin diferite versiuni în diferite limbi, după 21 de ani de la momentul în care a scris-o și că este utilizată la evenimente importante precum UEFA 2024”, a spus Andrei.

Emily Istrati a fost admisă la 11 facultăți din Statele Unite ale Americii! Unde urmează să-și continue studiile interpreta: „Concursul este foarte strict și nu m-am gândit că o să fiu acceptată” - VIDEO

Videoclipul original al trupei O-ZONE pentru piesa „Dragostea din tei” are peste 223 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar „Faded Love” mai mult de 11 milioane de accesări.

Dan Balan este un cântăreț, compozitor, producător, instrumentist și textier. Este primul și unicul artist de la noi din țară, nominalizat pentru premiul Grammy, în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreața americană Rihanna și rapperul T.I.  

Un sezon perfect! Cele mai tari momente din emisiunea „O Seară Perfectă” - VIDEO

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM/danbalan

Articole din aceeasi categorie