01.07.2022
Renumitul blogger, Dania Milohin - comparat cu Iurii Shatunov! Cum a reactionat la asta tiktokerul: „Ce-s cu prostiile astea?”

Pe 23 iunie, jurnalista Anna Mongait, pe canalul sau de Telegram, a scris un necrolog scurt dedicat lui Iurii Shatunov. In el, Anna a comparat viata solistului trupei „Laskovii Mai” cu cea a lui Dania Milohin, blogger si interpret. Ambii au crescut si au fost educati in acelasi orfelinat din Orenburg.

„S-a stins din viata solistul trupei „Laskovii Mai”, Iurii Shatunov - Dania Milohin din anii 1980. Acelasi orfelinat, aceeasi cariera, cu milioane de fani si bani usori, cu un succes mare intre fete”, scrie Anna Mongait.

Dania Milohin nu a stat mult pe ganduri si a decis sa scrie un comentariu la aceasta postare. 

„Jurnalista Anna Mongait a decis sa ma compare pe mine cu Iurii Shatunov, spunand ca eu sunt Iurii Shatunov intr-o versiune mai moderna. Ce-s cu prostiile astea? Eu am fost, sunt si voi fi viu! Fanii mei mereu ma compara cu Freddie Mercury. Asta, poate ca, e prea de tot... Insa eu sunt sigur ca abilitatile mele pot fi comparate cu Elton John”, a scris bloggerul.

Mama lui Timati a postat o fotografie draguta cu noua iubita a rapperului - FOTO

Aici povestea nu s-a terminat: pe data de 30 iunie, Mognait a scris din nou o postare pe Telegram, in care a comentat reactia lui Milohin:

„Dintr-o data, Dania Milohin a raspuns la necrologul meu scurt, pe care l-am adresat regretatului Iurii Shatunov, publicandu-l pe Telegram. Comparatia lui Iurii din anii 1980-1990 cu Dania i-a indignat pe multi dintre fanii lui Iurii. Caci, cum poti compara un om maret cu un nimic. Dar, dupa cum s-a dovedit, insasi Dania crede inversul”. 

Iurii Shatunov a murit pe 23 iunie, la varsta de 49 de ani. Artistul a murit din cauza unui atac de cord in ambulanta, in drum spre spital. Iurii a fost solistul trupei „Laskovii Mai”, printre hiturile sale principale: „Belie rozi”, „Leto”, „Sedaia noci”. Trupa s-a bucurat de o popularitate incredibila in anii 1980-1990, iar fanii erau innebuniti dupa Shatunov. 

Vedeta din „Game of Thrones”, Lena Headey, are datorii de 1,5 milioane de dolari. Afla care este motivul

Dania Milohin a devenit faimos la varsta de 18 ani, cand s-a inregistrat pe TikTok. Acum el este un tiktoker faimos, participa la diferite emisiuni, este ambasadorul „Sberbank” si idolul a milioane de persoane. 

Articole din aceeasi categorie