01.07.2022
Vedeta din „Game of Thrones”, Lena Headey, are datorii de 1,5 milioane de dolari. Afla care este motivul

Multi sunt de parere ca vedetele de la Hollywood nu au datorii, insa Lena Headey este dovada ca lucrurile nu stau tocmai asa in realitate.

S-a dovedit ca actrita are datorii in valoare de 1,5 milioane de dolari. Ea datoreaza aceasta suma fostei sale agentii Troika care a dat-o pe actrita in judecata.

Ai probleme in cuplu? Iata cum sa-ti repari relatia cu partenerul, in functie de zodia lui

Potrivit fostilor agenti ai vedetei Game of Thrones, acestia au negociat cu companiile de film, au convenit asupra marimii onorariilor, dar in consecinta nu au primit niciun procent din banii obtinuti de vedeta in urma filmarilor.

Astfel, pentru rolurile Linei din filmele Thor: Love and Thunder, 9 Bullets si serialul TV Rita, ea trebuie sa achite companiei Troika 1,5 milioane de dolari.

Cu toate acestea, Headey spune ca nu a semnat niciun contract, ceea ce inseamna ca nu este obligata sa achite acesta suma.

Inca un vis devenit realitate! Geta Burlacu a absolvit masteratul in psihologie. Cui ii aduce multumiri interpreta pentru sustinere - FOTO

Cine are dreptate va decide instanta in viitorul apropiat.

Lena Headey este o actrita engleza. La varsta de 17 ani a atras atentia unui agent care i-a facut fotografii si a invitat-o la o auditie. A obtinut roluri secundare in filmele Waterland, The Remains of the Day, The Jungle Book, Onegin, Aberdeen, Fratii Grimm, si 300.

Articole din aceeasi categorie