14.10.2022
Renumita trupa „Queen” a lansat o noua melodie in care poti auzi insasi vocea legendarului Freddie Mercury - VIDEO

Queen a decis sa-si bucure fanii cu o noua compozitie muzicala. Muzicienii au lansat o melodie care a fost inregistrata in 1988, cu participarea vocalistului Freddie Mercury. 

Cantaretul a murit pe 24 noiembrie 1991, insa, dupa cum s-a dovedit, in arhiva trupei sunt piese cu participarea lui Freddie pe care nimeni inca nu le-a auzit. 

Noua melodie se numeste „Face It Alone”. Aceasta este deja disponibila pe platforme populare de streaming precum Apple Music si Spotify. 

Un duet incredibil! Pasha Parfeni si Natalia Barbu au felicitat Chisinaul altfel. Artistii au venit cu o surpriza muzicala pentru toti fanii lor: „Ce cadou mai frumos as putea sa-ti fac de ziua ta?” - VIDEO

Aceasta este prima lansare a trupei dupa opt ani, in care puteti auzi vocea lui Mercury insusi. 

Capitala Republicii Moldova marcheaza 586 de ani! Vezi cu ce mesaje au venit vedetele de la noi de Hramul Chisinaului - FOTO/VIDEO

Cantecele anterioare inregistrate cu participarea vocalistului au fost lansate in 2014. Printre acestea se numara: „Let Me In Your Heart Again”, „Love Kills” si „There Must Be More To Life Than This”.

Articole din aceeasi categorie