07.04.2022
Renumita trupa Metallica a donat Ucrainei jumatate de milion de dolari! Doi membri ai trupei si-au vandut chitarele la licitatie pentru a ajuta refugiatii - FOTO

Banii donati au scopul de a ajuta refugiatii ucraineni si persoanele aflate in dificultate.

Legendara trupa americana Metallica a donat 500 de mii de dolari pentru a ajuta Ucraina, raporteaza revista de muzica NME.

Banii vor merge pentru nevoile refugiatilor ucraineni care au suferit de pe urma agresiunii militare rusesti si sunt nevoiti sa-si paraseasca casele in cautarea sigurantei.

A gazduit o familie de ucraineni si a invatat multe in urma acestei experiente! Ce ar face stilistul Nathaniel Kowalsky daca s-ar declansa un razboi in Moldova: „Nu vreau sa las in urma mea un corp neinsufletit, vreau sa las o creatie care sa ramana in istorie” - VIDEO

Pe data de 4 aprilie 2022, interpretii trupe de metal au creat fundatia caritabila „All Within My Hands” si au transferat deja bani colectati organizatiei „World Central Kitchen”, care ofera provizii de hrana pentru refugiatii din Ucraina.

Lark Ulrich, unul dintre membrii trupei, a spus ca admira bucatarii de la „World Central Kitchen”, pentru ca lucreaza „in linia intai a crizei umanitare”.

Artistii nu se opresc aici si planuiesc sa stranga un milion de dolari.

O celebra prezentatoare TV din Rusia a recunoscut ca are probleme mintale din cauza razboiului si a rusofobiei: „Nu am nicio putere, nicio motivatie, nicio dispozitie. Citesc stirile, ma gandesc, plang...” - FOTO

De asemenea, alti membri ai trupei Metallica, James Hetfield si Kirk Hammett sustin initiativa de a ajuta ucrainenii vanzandu-si astfel chitarile legendare la licitatii.

Totodata si Mackenzie Scott, cea mai bogata femeie din lume si fosta sotie a lui Jeff Bezos, a donat 100 de milioane de dolari Ucrainei .

Articole din aceeasi categorie