07.04.2022
A gazduit o familie de ucraineni si a invatat multe in urma acestei experiente! Ce ar face stilistul Nathaniel Kowalsky daca s-ar declansa un razboi in Moldova: „Nu vreau sa las in urma mea un corp neinsufletit, vreau sa las o creatie care sa ramana in istorie” - VIDEO

Razboiul i-a adus foarte multe intrebari pe care le pune si cunoscutilor. Prima si cea mai fireasca este daca ar ramane in tara sau daca ar pleca in caz ca va ajunge si la noi. Intr-un interviu marca O Seara Perfecta a raspuns la aceasta intrebare, stilistul si fotograful, Nataniel Kowalsky.

Se bucura ca totul incepe incetul cu incetul sa revina la normalitate. „A fost o pauza de panica, cred ca toti am trecut prin ea cand a inceput razboiul. Au fost vreo doua saptamani in care am stat pe ace. Pandemia nu a fost atat de stresanta.”, a povestit Nathaniel.

In primele zile de razboi in Ucraina, stilistul a luat decizia de a gazdui un cuplu care cauta adapost. Nathaniel a accentuat faptul ca a fost o experienta frumoasa, insa unele aspecte i-au creat disconfort. Acesta a mentionat si ce a invatat in urma experientei pe care a avut-o. „Vrei sa revii la viata de pana a avea oaspeti. Am invatat sa-mi pun limitele spatiului personal. Ok, imi pare bine ca am facut cunostinta cu oameni noi cu care si pana acum comunic. Ei deja au ajuns in Praga, au inchiriat un apartament si s-au angajat la o fabrica.”

Un lucru deosebit observat la refugiati este faptul ca au venit intr-un numar mare impreuna cu animalele lor de companie. Nathaniel a povestit ca in cazul declansarii unui razboi la noi, nu ar putea sa-si lase animalul de companie acasa si sa plece.

Are o baie speciala pentru oaspeti! Esti curioasa sa vezi cum arata apartamentul de lux al bloggeritei Tany Vander? Vezi si tu excursia virtuala: „Bine ati venit in apartamentul nostru” - VIDEO

Deoarece este fotograf, a decis sa faca o sedinta foto impreuna cu colega sa prin care sa spuna „Nu Razboiului!”. „Va fi si continuarea, acela a fost un fel de teaser. Noi am transmis proiectul nostru la o revista internationala si a fost acceptat si deja asteptam sa fie totul publicat in revista printata. Este un proiect la care am muncit impreuna cu Ella. A fost conceputul ei, organizat impreuna cu mine. Este despre razboi si cum condamnam noi razboiul.”

Nathaniel a spus si ce fotografii se pot regasi in proiectul care l-a initiat. „Am reprezentat copii ramasi singuri, cadre din razboiul din Ucraina, avem cadre sangeroase, cu lumina rosie. Prin asta vrem sa demonstram ca suntem contra razboiului si ne dorim cat mai curand pace in lume.”

In cadrul unei postari publicate pe pagina sa de Instagram, fotograful a oferit o intrebare urmaritorilor sai virtuali. Acesta i-a intrebat daca ar ramane sau nu in tara in cazul declansarii unui razboi in Ucraina. „Toti au raspuns ca ar pleca si asa as face si eu pentru ca vreau sa traiesc mai departe, vreau sa lucrez. Nu vreau sa las in urma mea un corp neinsufletit, vreau sa las o creatie care sa ramana in istorie.”

Acum o luna s-a apucat sa invete limba italiana. Tanarul spune ca avea in plan de mai mult timp sa plece in Italia. „Mi-as dori sa plec undeva la Florenta sau Toscana unde este cald si frumos. Indiferent de cum va decurge situatia, cred ca in urmatorii zece ani o sa plec. Imi place mult Moldova, insa nu am unde creste.”

Nathaniel a tinut sa mentioneze si care sunt tendintele sezonului de primavara-vara 2022. „Acest sezon este despre revenirea anilor 2000. Daca atunci era totul mai penibil, acum este mai sigilat, constructiv. Acum sunt actuale gecile biker. Fustele scurte, formele asimetrice. Culorile aprinse, dar si culoarea alba. O putem purta foarte stilat vara. Blugii cu talie joasa de asemenea au revenit.”

Sa fii mama nu-i usor! Ce spune food bloggerul Valeria Turcan despre perioada postpartum, greutatile cu care se confrunta, dar si dorinta de a mai avea copii: „Da! Il mai vreau si pe al doilea, si al treilea chiar daca nu am dormit un an si trei luni” - VIDEO

Unele piese totusi ar trebui de explus in aceasta primavara. „Cardiganele spre exemplu.”, a povestit Nathaniel.

Articole din aceeasi categorie