07.04.2022
O celebra prezentatoare TV din Rusia a recunoscut ca are probleme mintale din cauza razboiului si a rusofobiei: „Nu am nicio putere, nicio motivatie, nicio dispozitie. Citesc stirile, ma gandesc, plang...” - FOTO

Lera Kudryavtseva, in varsta de 50 de ani, a vorbit emotionat despre situatia din lume. Prezentatoarea TV este foarte suparata si dezamagita din cauza conflictelor militare si a rusofobiei.

Vedeta postului NTV a recunoscut ca sanatatea ei mintala nu este in regula. Din cauza razboiului ruso-ucrainean, Lera este adesea stresata. Prezentatoarea a inceput sa se multumeasca mai des cu bunatati dulci pentru a se linisti, iar la inceputul lunii aprilie a decis sa aiba incredere in specialisti si a ales sa mearga la sanatoriul din Soci cu prietena ei Ekaterina Gordon. 

Astazi, Lera a recunoscut ca a inceput sa-si faca mai putine griji pentru ceea ce se intampla. Cu toate acestea, ii este greu sa-si retina lacrimile. „Nu am nicio forta, nicio motivatie, nicio dispozitie. Citesc stirile, ma gandesc, plang. Plang mai rar, o persoana se obisnuieste cu tot, asa cum s-a dovedit. Chiar si cu vestile proaste. Oamenii se lupta intre ei, chiar si prietenii devin dusmani ”, a explicat Kudryavtseva. 

„Nu-mi voi taia gentile Chanel.” Aliona Vodonaeva a condamnat protestul femeilor ruse impotriva casei de moda - FOTO

Femeia este revoltata de rusofobie, intrucat potrivit Lerei, acest fenomen este semnificativ diferit de alte etnofobii. 

„Fals, intr-adevar. Rusofobie. Atitudine partinitoare si ostila fata de poporul rus, Rusia, limba rusa, rusi, o directie specifica in etnofobie. Potrivit unor experti, rusofobia, ca si antisemitismul, spre deosebire de majoritatea celorlalte fobii nationale, actioneaza adesea ca un set special de idei si concepte care are propria sa structura, sistem de concepte, istoria genezei si dezvoltarii, precum si manifestarile sale tipice. Ne-am putea gandi deja la cum se va schimba lumea.” a spus vedeta TV.

A gazduit o familie de ucraineni si a invatat multe in urma acestei experiente! Ce ar face stilistul Nathaniel Kowalsky daca s-ar declansa un razboi in Moldova: „Nu vreau sa las in urma mea un corp neinsufletit, vreau sa las o creatie care sa ramana in istorie” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie