06.04.2022
„Putin mi-a luat ce-am avut mai scump”. Mama prezentatorului TV ucrainean Andrei Bednyakov a murit la Mariupol

Prezentatorul ucrainean si bloggerul Andrei Bednyakov, in varsta de 35 de ani, a distribuit o postare pe pagina sa de Instagram, in care a spus ca mama lui a murit.

Potrivit prezentatorului, exploziile si impuscaturile pe care le auzea constant au facut-o mai stresata, fapt care a dus la moartea sa ulterioara.

„Mama a plecat. E greu sa scriu, dar o voi face. In timpul razboiului, am vorbit de doua ori cu sora mea... Cand in sfarsit au reusit sa plece, m-au sunat rudele. Am fost incantat. Dar apoi sora mea a sunat si a spus ca mama mea a fost in coma mult timp. De la inceputul razboiului, mama se imbolnavea cu fiecare explozie pe care o auzea. Mama era bolnava, dar ea avea sa mai traiasca! Rusii sunt mai rai decat cea mai teribila boala. Mai rai decat cancerul si Alzheimer-ul.", a scris Bednyakov, insotind postarea cu o fotografie a mamei sale. 

Mai devreme, Andrei a spus ca nu si-a putut contacta rudele o lunga perioada de timp, dar in cele din urma, acestia au reusit sa paraseasca cu succes orasul Mariupol.

„Ingerasul nostru este deja in rai!” Baietelul de 4 ani din Ucraina, care s-a pierdut in timp ce a incercat sa fuga cu bunica lui, gasit fara suflare. Mama lui - sfasiata de durere: „Multumita voua, astazi eu m-am intalnit cu fiul meu” - FOTO

„Infricosator este ca nici nu voi putea sa-mi iau ramas-bun de la mama... Dar sunt sigur ca mai devreme sau mai tarziu voi veni sa-mi iau ramas-bun de la ea. Cand steagul ucrainean atarna din nou pe acel teritoriu. Putin mi-a luat cel mai drag lucru." a adaugat Andrei.

Are o baie speciala pentru oaspeti! Esti curioasa sa vezi cum arata apartamentul de lux al bloggeritei Tany Vander? Vezi si tu excursia virtuala: „Bine ati venit in apartamentul nostru” - VIDEO

Anterior un renumit regizor lituanian a murit la Mariupol.

Articole din aceeasi categorie