06.04.2022
„Ingerasul nostru este deja in rai!” Baietelul de 4 ani din Ucraina, care s-a pierdut in timp ce a incercat sa fuga cu bunica lui, gasit fara suflare. Mama lui - sfasiata de durere: „Multumita voua, astazi eu m-am intalnit cu fiul meu” - FOTO

Pentru Anna Yakhno aceasta luna a fost cea mai complicata si teribila. Baietelul sau de patru anisori, care s-a pierdut in timp ce a incercat sa fuga cu bunica sa din Kiev, a fost gasit mort. 

Toate sperantele Annei au fost spulberate intr-o singura clipa, cand a auzit noutatea cea rea. Pe pagina sa de Instagram, Anna a postat o fotografie cu micutul sau si a scris un mesaj in care isi ia ramas bun de la el.

„Astazi am gasit corpul neinsufletit a lui Sashenka. Multumesc tuturor celor care au crezut, care au ajutat in cautare, le multumesc tuturor pentru rugaciuni si credinta. Multumita voua, astazi eu m-am intalnit cu fiul meu. Sashenka, micut nostru ingeras este deja in rai! Astazi sufletul lui si-a gasit linistea...”, a scris pe pagina sa de Instagram Anna Yakhno, mama copilului.

Fiicele lui Vladimir Putin, vizate de sanctiunile UE. Ce se poate intampla cu Maria Vorontsova si Katerina Tikhonova

Razboiul a despartit-o de mama ei! Interpreta ucraineana, Anna Trincher a povestit cu lacrimi in ochi despre dorul imens pe care il poarta in suflet: „Imi este foarte greu sa trec prin toate aceste momente fara ea” - VIDEO

Sasha a disparut in timpul evacuarilor din Kiev, pe data de 10 martie. El impreuna cu bunica sa au urcat intr-o barca, incercand sa traverseze barajul de pe Nipru de la marginea Kievului. Barca a fost gasita dupa o zi, bunica a decedat pe loc, iar copilul a disparut. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie