05.11.2022
Renato Usatii s-a apucat de cantat! Ipostaze tandre alaturi de Nina Cretu si multa veselie la petrecerea de ziua lui de nastere. Vezi cum s-a distrat politicianul, dar cine au fost invitatii - VIDEO

De ceva timp, politicianul si omul de afaceri, Renato Usatii nu se mai asociaza cu vreun partid politic sau declaratii taioase la TV. Mai des, acesta apare in compania familiei Cretu, si anume alaturi de iubita lui, Nina Cretu.

Acum doua zile, Usatii si-a sarbatorit ziua de nastere. El a implinit 44 de ani. Si cum fara o petrecere de zile mari, mai ales ca Emilian este prezent acolo?

Pe pagina sa oficiala de Instagram, Nina Cretu a publicat un colaj de imagini cu iubitul sau,dar si o fotografie de arhiva a politicianului, unde il vedem in calitate de elev. 

„La multi ani! Sa avem o viata fericita impreuna”, a scris Nina Cretu adaugand la sfarsit trei emoji in forma de inimi rosii.

Sotiile fotbalistilor de la nationala Angliei vor fi cazate pe un vas de croaziera, in timpul Cupei Mondiale 2022 din Qatar - VIDEO

Ulterior, pe retelele de socializare a actorului Emilian Cretu, a aparut un video in care Renato ii canta Ninei un cantec. 

Politicianul arata mai indragostit ca niciodata, sa urmeze oare o casatorie?

Lady in red. Kate Middleton a captat toate privirile la finala de rugby. Cat costa tinuta ei?

Omul de afaceri si-a sarbatorit aniversarea nu intr-o companie foarte mare de oameni, dar alaturi de cativa prieteni, printre care Emilian Cretu, dar si foodbloggerita Valerie's food.

 

Pe data de 31 decembrie 2021, Nina si Renato au postat pe retelele de socializare o serie de fotografii, in care sunt cuprinsi, iar totul parea o gluma. Insa de atunci, cei doi formeaza un cuplu si din ceea ce se vede pe retelele de socializare petrec mai tot timpul impreuna.

Articole din aceeasi categorie