06.11.2022
Lady in red. Kate Middleton a captat toate privirile la finala de rugby. Cat costa tinuta ei?

Sfertul de finala de la Rugby League World Cup a fost privit cu sufletul la gura de iubitorii sportului, dar si de Kate Middleton, care s-a aflat in tribuna regala si-a aplaudat victoria echipelor britanice masculine si feminine de rubgy.

A fost primul meci la care viitoarea regina britanica a luat parte in calitate oficiala, dupa ce a preluat de la Printul Harry patronajul Ligii de Rugby. Printesa de 40 de ani s-a declarat mandra de noua sa titulatura dupa ce ambele echipe de rugby, atat cea feminina, cat si cea masculina, au iesit victorioase din confruntarea pe teren cu echipele din Papua Noua Guinee si Canada.

Cum l-a gasit Victoria pe David Beckham, cand a ajuns acasa. L-a filmat, l-a pus pe net si imaginile au ajuns virale

Imbracata intr-o haina rosie Alexander McQueen, care-i pune in valoare talia, si o helanca pe gat visinie, Kate a atras atentia tuturor celor prezenti la evenimentul sportiv. Primita pe stadion in uralele multimii, Middleton a iesit in evidenta cu haina rosie de 2.990 de lire sterline si accesoriile purtate – niste cercei cu perle in valoare de 425 de lire sterline.

"M-a uns pe suflet felul in care ai cantat!". Jessica Lazarescu, o voce mare pentru cei 18 ani ai sai, la Vocea Romaniei - VIDEO

Printesa are minunata pereche de cercei, creati de designerul britanic Annoushka Ducas, inca din 2012, iar haina cea rosie nu este nici ea o achizitie vestimentara noua pentru Kate. Ea a mai purtat-o in mai multe ocazii pana acum, de pilda intr-o vizita intr-un azil din Bath, in 2020, cand pandemia era la apogeu.

Middleton a mai fost surprinsa purtand aceeasi pereche de cercei Annoushka Duca si in aprilie 2014, cand se afla in turneu regal in Australia. De fapt, a optat pentru acest accesoriu cu perle in peste 60 de aparitii publice din ultimii 10 ani.

Data Cupei Mondiale a fost stabilita de Printul Harry in ianuarie 2020, la numai o saptamana dupa ce anuntsase ca el si sotia lui, Meghan Markle, se retrag din familia regala si renunta la toate indatoririle lor regale. Pe 2 noiembrie 2022, Printesa de Wales s-a prezentat pe stadion pentru prima data in noua sa calitate – de patron regal oficial al Ligii de Rugby.

Articole din aceeasi categorie