04.11.2022
Sotiile fotbalistilor de la nationala Angliei vor fi cazate pe un vas de croaziera, in timpul Cupei Mondiale 2022 din Qatar - VIDEO

Un adevarat „Palat plutitor”, evaluat la 1 miliard de lire sterline, va gazdui familiile fotbalistilor de la nationala Aglieie, care vor juca la Cupa Mondiala 2022 din Qatar. Vasul de croaziera MSC World Europa este dodat cu un centru comercial, cu mai multe saloane de infrumusetare, dar si cu un tobogan imens, amplasat chiar in mijlocul vasului. 

In timp ce sotiile si iubitele vedetelor din fotbalul englez vor profita de luxul navei exclusiviste, se spune ca jucatorii nu vor avea voie sa urce la bord. Ei vor fi cazati la un hotel din Doha si vor trebui sa respecte anumite conditii de distantare sociala, ca masura anti-Covid, potrvit dailymail.co.uk. 

Detaliul care a starnit curiozitatea celor prezenti la lansare a fost toboganul imens, pe care pot cobori toti doritorii, pentru o doza de adrenalina. 

Un sejur de 9 nopti pe vasul de croaziera costa aproximativ 2.400 de lire sterline. „Palatul plutitor” mai are 6 piscine, 14 jacuzzi, restaurante, cluburi si un cinematograf. 

Ar ierta Marina Carnat infidelitatea? Bloggerita a facut dezvaluiri sincere pe retelele sociale - FOTO

Printre tinerele care vor locui la bordul MSC World Europa, timp de o luna, se numara Georgina Irwin, in varsta de 26 de ani, care este logodita cu portarul Aaron Ramsdale, de 24 de ani.

De asemenea, se zvoneste ca si modelul Anna Modler, in varsta de 24 de ani, care se intalneste cu fundasul Eric Dier (28 de ani) se va afla la bordul vasului de croaziera. 

Un caz incredibil! O tanara in varsta de 23 de ani, aflata in coma de mai bine de 7 luni, a nascut un copil absolut sanatos - FOTO

Fern Maguire (27 de ani), sotia lui Harry Maguire (29 de ani) este, de asemenea, asteptata la Doha pentru a-si sustine barbatul in timpul turneului. 

Articole din aceeasi categorie