02.10.2023
Remediu pentru mamici obosite! La ce procedura a apelat Anisoara Loghin pentru o piele mai tonifiata: „Ma simt mai usoara si mai energica” - VIDEO

Uneori femeile au nevoie de putin ajutor pentru a-si aduna fortele. La ce a apelat Anisoara Loghin, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Maternitatea vina la pachet cu foarte multe momente frumoase, dar si schimbari cand este vorba despre aspectul pielii si tonusul muschilor. „Am avut o perioada extrem de incordata asa cum este si firesc. Chiar inainte sa ies la munca mi-am dat seama ca sunt ca un arc comprimat si ca trebuie sa fac ceva si pentru mine. M-am gandit eu sa vin. Acum am un kilogram, doua in plus, dar nu ma deranjeaza, dar aspectul pielii s-a schimbat”, a spus prezentatoarea Anisoara Loghin.

Solutia a fost dispozitivul Icoone, o tehnologie inovativa pentru reconturarea si remodelarea corporala. „Alaptez si in alaptare nu pot sa fac mare lucru si eu ma gandeam la niste masaj vacuum poate, ceva care o sa ma ajute sa redau un pic de fermitate pielii. Mi s-a recomandat acest aparat. Este un aparat care lucreaza in primul rand pe incordarea pe care o resimteam eu in tot corpul”, a recunoscut prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta.

Tatiana si Diana Nastas au o noua pasiune! Cum s-au descurcat cele doua intr-un atelier de olarit - VIDEO

„Icoone este un dispozitiv care foloseste o tehnologie recent patentata ce reprezinta in sine stimularea mecanica cu ajutorul careia se stimuleaza tesuturile si elimina lichidele in surplus”, a spus Olesea Sadovnic, specialist in remodelare corporala.

Functile multi-tehnologice ale dispozitivului au capacitatea de a masa, ridica si stimula tesutul cojuctiv. Mai mult, aparatul dispune de stimulare cu lumina led si laser pentru a activa regenerarea tesuturilor. „In afara stimularii mecanice avem la dispozitie doua lungimi de unde: laser si led. Aceasta procedura trebuie combinata cu un mod sanatos de viata”, a adaugat Olesea Sadovnic.

Procedura este una inofensiva, avand doar cateva contraindicatii: „Sunt contraindicatii: persoanele cu cancer, persoanele cu febra, cu herpes. Aceasta procedura nu are limita de varsta”.

Icoone are capacitatea de a reproduce masajul manual, oferind o doza de relaxare. „Este o senzatie pe care o intalnesti la masaj combinat cu vacuum”, a mentionat Anisoara Loghin.

Igiena dentara la copii! Medicul stomatolog Dumitru Romaniuc iti explica cum sa alegi corect pasta si periuta de dinti - VIDEO

Procedura ofera rezultate chiar dupa primele sedinte. „Ma simt mai usoara si mai energica...”, a spus in cele din urma jurnalista.

Cat prezentatoarea se relaxa la sedinta cu dispozitivul Icoone, fiul ei, micutul Raul a povestit despre viata mamei dincolo de munca.

Articole din aceeasi categorie