12.07.2022
Regizorul filmului „Fifty Shades of Grey” va realiza regia biografica a cantaretei Emmy Winehouse, care a murit misterios la doar 27 de ani

Emmy Winehouse a murit acum 11 ani, iar in tot acest timp comunitatea de film a discutat activ cine si cand va face un film despre celebra cantareata. In cele din urma, problema s-a rezolvat: Sam Taylor-Johnson, regizorul al carui nume probabil va aminteste din prima de celebrul film Fifty Shades of Grey a inceput deja noua productie.

Regizorul Fifty Shades of Grey, Sam Taylor-Johnson , urmeaza sa aduca pe ecran un film biografic despre Amy Winehouse, dupa ani de incercari zadarnice.

Filmul, care se asteapta sa se numeasca Back to Black, va explora ascensiunea si moartea tragica a cantaretei, care era si o prietena apropiata a regizorului. 

Portrait: Amy Winehouse - Von grosem Talent & Kontrollverlust | uDiscover

Regia va fi realizata cu sprijinul deplin al tatalui ei Mitch Winehouse, care va oferi drept platou de filmare si mosia cantaretei. 

Moldoveanca Milena Munteanu si-a realizat visul si a castigat titlul de Top Model Romania 2022! Ce spune tanara despre emotiile sale din cadrul concursului si ce planuri are pe viitor: „Sunt mandra ca am adus acest titlu la noi in tara!” - INTERVIU

Anterior s-a mai incercat realizarea unui documentar despe Amy, dar tatal sau l-a numit oribil in cadrul unul interviu The Guardian. 

Amy Winehouse's Father Claims a Planned Biopic About Her Is “100% Not  Allowed” | Vanity Fair

Familia a colaborat initial cu producatorii Alison Owen si Debra Hayward in 2018 pentru proiect, dar ceva n-a mers cum trebuia: „Acum ne simtim capabili sa sarbatorim viata si talentul extraordinar al lui Amy”, a spus Mitch intr-un comunicat.

 „Stim prin intermediul Fundatiei Amy Winehouse ca povestea adevarata a bolii ei poate ajuta atat de multi oameni care ar putea avea probleme similare.”, a mai adaugat el. 

Winehouse a cunoscut perioada de glorie odata cu lansarea albumului ei de debut Frank, in 2003, inainte de a primi aprecieri la nivel mondial si premii Grammy, pentru albumul Back to Black, ea a murit de otravire cu alcool in 2011, la varsta de 27 de ani.

A adaugat 8 kilograme timp de o luna si este in cautarea unui psiholog. Ce destainuiri neasteptate a facut Ludmila Adamciuc despre perioada prin care trece: „A inceput totul intr-o dimineata.”

Articole din aceeasi categorie