08.04.2022
Regina Todorenko a rupt tacerea dupa ce a aflat despre moartea fostului sau iubit la Bucea: „Cati dintre ei au cazut in aceasta bezna” - FOTO

Originara din Odesa, Regina Todorenko, care locuieste in Rusia, incearca sa nu comenteze noutatile despre razboiul din Ucraina.

De la inceputul razboiului, Regina Todorenko este criticata de toata lumea pentru ca nu vrea sa comenteze ceea ce se intampla. Obosita de ura constanta din partea urmaritorilor sai, Regina a decis sa paraseasca pentru o vreme retelele de socializare. Insa, dupa ce ieri s-a aflat despre moartea fostului sau iubit, prezentatoarea a facut o publicatie pe pagina sa de Instagram. 

Sportiva ucraineana Kristina Stuy - mesaj transant pentru rusi, dupa masacrul din Bucha: „Sunteti niste creaturi malefice, pregatite sa ucida si sa adune cadavre de parca ar fi trofee”

Vedeta a pulicat o fotografie cu o lumanare si a scris un vers din poezia Marinei Tvetaeva „Cati dintre ei au cazut in aceasta bezna”. 

Totusi, nu este inca clar daca aceasta este o reactie la vestea mortii fostului sau iubit sau, prin asa mod, Todorenko a decis sa onoreze memoria tuturor ucrainenilor ucisi in razboi. 

Sportivul din Ucraina, Sergiy Stakhovsky este considerat tradator de catre propria sotia pentru ca a plecat pe front: „Ma gandesc la asta zilnic, am trei copii” - FOTO

Prezentatoarea TV nu este criticata doar pentru faptul ca tace, ci si pentru faptul ca publica postari nepotrivite pe retelele de socializare. Fie te sfatuie sa vizionezi un film despre razboi, fie iti arata cum isi aranjeaza garderoba. 

Cu toate acestea, Regina a explicat de ce ea nu vrea sa comenteze nimic. Totul este datorita faptului ca ea si sotul ei Vlad Topalov nu pot gasi un limbaj comun in discutiile si parerile despre razboiul din Ucraina. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie