14.10.2022
Fiul lui Cindy Crawford este intr-o relatie cu fosta iubita a lui Brooklyn Beckham. Vezi cum au fost surprinsi cei doi - FOTO

Inca de la mijlocul lunii septembrie, fiul supermodelului Cindy Crawford, Presley Gerber, a fost surprins in timp ce se imbratisa cu iubita sa, Gaia, in Malibu. Insa, se pare ca ceva nu a mers la ei bine si cei doi s-au despartit. Vezi mai jos alaturi de cine a fost surprins recent tanarul. 

Ieri, Presley Gerber a fost surprins in timp ce se saruta pasional pe strazile din Manhattan cu o noua fata. 

Renumita trupa „Queen” a lansat o noua melodie in care poti auzi insasi vocea legendarului Freddie Mercury - VIDEO

S-a dovedit ca aleasa tanarului este modelul canadian Lexi Wood, in varsta de 23 de ani. Aceasta activeaza in domeniul modelingului de la 11 ani si deja a aparut pe copertele celor mai renumite reviste din lume. 

Se cunoaste ca Lexi a avut o relatie secreta cu Brooklyn Beckham in perioada in care el inca se intalnea oficial cu Chloe Grace Moretz. Drept urmare, fiul Victoriei si a lui David s-a despartit de actrita si a inceput o relatie serioasa cu Lexi. Insa, aceasta nu a durat mult timp. 

Jennifer Lopez si Ben Affleck - prima aparitie publica de cand s-au casatorit! La ce eveniment monden au participat sotii - FOTO

Articole din aceeasi categorie