21.06.2022
Regina Elisabeta a II-a, gest neasteptat de ziua nepotului William! Ireal ce a facut si pentru Kate Middleton

Printul William implineste 40 deani, iar Kate Middleton s-a vazut nevoita sa isi amane petrecerea pe care avea de gand sa o organizeze de ziua sa, in ianuarie. Regina Elisabeta a II-a e pregatita sa ii sarbatoareasca pe ambii duci, caci se pregateste temeinic pentru o petrecere comuna care va avea loc in curand.

Printul William implineste 40 de ani astazi si a primit acceptul de care avea nevoie pentru a-si organiza aniversarea la resedinta Sandringham sau la Castelul Windsor. Surse din sanul Familiei Regale din Regatul Unit au transmis ca atat el, cat si Kate Middleton, care a implinit 40 de ani la inceputul acestui an, ar trebui sa isi „celebreze schimbarea prefixului cu stil”.

Regina Elisabeta a II-a s-ar putea sa li se alature la marele eveniment, pe care l-a supervizat indeaproape, insa totul depinde de starea de sanatate pe care o va avea. O sursa din interiorul palatului a mai spus, potrivit the Mirror, ca Majestatea Sa nu va confirma prezenta pana in ziua cu pricina, avand in vedere problemele de mobilitate cu care s-a confruntat in ultimele cateva luni.

Schimbare radicala in cea mai cunoscuta familie cu sange albastru

Cu toate acestea, avem parte de o premiera in randul membrilor Familiei Regale, caci steagul Regatului Unit nu va fi arborat pe cladirile guvernamentale in aceasta zi importanta pentru printul William. Se pare ca decizia a fost luata in contextul scandalului in care e implicat printul Andrew, despre care puteti citi chiar AICI.

„De ati sti cat ma stradui sa evit terenurile de joaca”! Ce mesaj le transmite Ludmila Adamciuc persoanelor care critica comportamentul Copiilor Soarelui

Astfel de onoruri au fost retrase pentru toti copiii reginei Elisabeta a II-a, iar modifcare ar fi venit chiar din partea Majestatii Sale, potrivit the Sun. Sursele transmis ca decizia a fost  luata „sa nu se supere Andrew, care este destul de rautacios in asemenea situatii”.

O alta sursa a completat si a transmis: „Se considera peste tot ca asta s-a intamplat ca Andrew sa nu se mai simta atat de rusinat”. Ramane de vazut, insa, cum va decurge evenimentul si ce personaje din cea mai importanta familie a Marii Britanii le vor fi alaturi printului William si sotiei sale, Kate Middleton.

Ana Beregoi a absolvit gimnaziul! Ce tinuta a purtat interpreta la balul de Absolvire: „Voi sunteti ca o familie, impreuna am crescut 9 ani” - FOTO

Articole din aceeasi categorie