24.10.2022
Regina a refuzat sa-i indeplineasca dorinta lui Meghan Markle in ziua nuntii. Ce a vrut sotia printului Harry sa poarte la ceremonie

Inainte de nunta lor din 2018, Meghan Markle a indraznit sa-i ceara un lucru Reginei Elisabeta, iar suverana a refuzat instant, lucru care l-a facut pe Harry sa rabufneasca. Se pare ca fosta actrita a pus ochii pe o diadema de smarald, care se afla in posesia familiei regale inca de la Revolutia Rusa din 1917. 

In momentul cand Meghan i-a cerut Reginei sa poarte diadema in ziua nuntii sale cu printul Harry, monarhul a refuzat din cauza „originilor sensibile” ale acestei bijuterii. Printul Harry a fost profund dezamagit de decizia bunicii sale, scrie autorul Robert Lacey in cartea sa intitulata „Battle of Brothers: William and Harry - the Friendship and the Feuds”.

Incidentul facut public de Lacey a fost „neconfirmat de Palat, dar nu negat”. Acesta a sustinut ca refuzul Reginei s-a bazat pe provenienta acestei diademe, avand o „origine sensibila” pentru poporul britanic. 

„A existat un scandal legat de diadema pe care Meghan si-a dorit-o in ziua nuntii sale, bijuterie care a fost expusa foarte rar in fata publicului”, a sustinut autorul.

Desi nu a purtat diadema ceruta, Meghan Markle nu s-a casatorit fara o astfel de bijuterie. Ei i-a fost imprumutata diadema Reginei Maria. Aceasta a purtat tiara cand a fost incoronata alaturi de sotul ei, regele George al V-lea.

Diadema de smarald a ajuns in posesia familiei regale in 1918, dupa ce intreaga familie imperiala rusa, inclusiv tarul Nicolae al II-lea, a fost ucisa de revolutionarii bolsevici. Atunci, mai multe bijuterii de la Romanov au ajuns in Marea Britanie. Palatul credea ca aparitia lui Meghan Markle cu diadema de smarald nu ar fi pus familia regala intr-o lumina pozitiva.

Cald, comod si stilat! Afla care sunt cele mai actuale pulovere pe care trebuie sa le ai in garderoba ta in sezonul toamna-iarna 2022/2023 - FOTO

Cum descrie Meghan Markle relatia pe care a avut-o cu regina Elisabeta a II-a

Meghan Markle a vorbit intr-un interviu cu Variety despre relatia ei cu regretata regina Elisabeta a II-a, pe care a descris-o ca fiind una „calda, placuta”, la aproape doua luni de la moartea suveranei britanice.

In articolul intitulat „Momentul Meghan”, aceasta a facut cateva dezvaluiri despre recenta sa calatorie in Marea Britanie, impreuna cu Harry, unde turneul lor pseudo-regal a fost intrerupt de moartea reginei, pe 8 septembrie.  
Despre zilele si saptamanile care au urmat disparitiei acesteia, Markle a spus: „A fost o perioada complicata, dar sotul meu, mereu un optimist, a gandit: 'Acum s-a reintalnit cu sotul ei'”.

Cele mai stilate trucuri ale toamnei! 7 moduri simple de a-ti asorta geaca - FOTO

„A existat atat de multa dragoste, am avut parte de atat de mult sprijin din partea oamenilor. Sunt foarte recunoscatoare ca am putut sa fiu alaturi de sotul meu pentru a-l sustine, mai ales in acea perioada. Ce mostenire frumoasa a lasat bunica lui pe atatea fronturi. Cu siguranta, in ceea ce priveste leadershipul feminin, ea este cel mai stralucitor exemplu despre cum arata acesta. Simt o profunda recunostinta pentru ca am putut sa petrec timp cu ea si sa o cunosc. Am reflectat la prima intalnire oficiala de lucru pe care am avut-o cu ea, cat de speciala a fost. Ma simt norocoasa. Si sunt in continuare mandra ca am avut o relatie calda, placuta, cu ea”, a spus sotia lui Harry despre Elisabeta a II-a.

Articole din aceeasi categorie