24.10.2022
Cald, comod si stilat! Afla care sunt cele mai actuale pulovere pe care trebuie sa le ai in garderoba ta in sezonul toamna-iarna 2022/2023 - FOTO

Puloverele sunt de neinlocuit si actuale oricand, dar mai ales in perioada rece a anului. In sezonul toamna-iarna 2022/2023 pe langa puloverele de baza pe care le are orice fashionista in garderoba au aparut in comert noi croiuri, texturi si culori.

Imprimeuri geometrice, printuri si culori aprinse sunt un adevarat must have in acest moment. Vezi mai jos cele mai deosebite modele de malete pe care trebuie sa le ai si tu in garderoba ta.

Este bine sa ai cateva pulovere ce le vei putea purta pentru diferite ocazii. Spre exemplu, modelul clasic alb sau negru este o alegere practica ce te va slava mereu, insa nu trebuie sa uiti ca la fel de stilate sunt si culorile gri sau maro.

Cei care totusi nu opteaza pentru minimalism, pot apela la modelele cu imprimeuri. De exemplu un pulover portocaliu sau unul cu imprimeu tropical te va scoate cu siguranta din anonimat.

Iti va schimba complet viata! Afla de ce nu ar trebui sa bei cafea in timpul mesei

Maletele negre pot fi foarte usor combinate cu o camasa alba si un sacou in carouri spre exemplu, la fel cum a facut-o Bella Hadid in cadrul unei prezentari de moda.

Totodata, puloverele gri supradimensionate se potrivesc perfect alaturi de un costum cu sacou fara maneci.

La 51 de ani, din nou mireasa! Vezi cum arata actrita din serialul „Interni”, Svetlana Permyakova in rochie alba - FOTO

Articole din aceeasi categorie