18.07.2022
Reactie amuzanta a logodnicului Mariei Sharapova dupa ce a devenit tata

Maria Sharapova (35 de ani) si Alexander Gilkes (43 de ani) au devenit parinti pe 1 iulie, dar fosta jucatoare de tenis a facut anuntul dupa aproximativ doua saptamani.

Theodore, 1 iulie 2022. Cel mai frumos, provocator si plin de satisfactii cadou pe care familia noastra il putea cere”, a fost mesajul Mariei Sharapova, iar Alexander Gilkes a avut o reactie amuzanta.

Valeria Capra - premiata la Gala „Omului Anului 2021”! Prezentatoarea PRO TV a sustinut un discurs emotionant, dar si a stralucit pe covorul rosu: „Nu este doar trofeul meu...”

Reactie amuzanta a logodnicului Mariei Sharapova dupa ce a devenit tata

Theo, sper sa ai coordonarea mamei tale, nu 'amnezia' musculara a tatalui tau. Te iubim”, a scris Alexander Gilkes, pe Insta Story.

Maria Sharapova si Alexander Gilkes, om de afaceri britanic, s-au logodit la sfarsitul anului 2020, cand fosta jucatoare de tenis a primit un inel personalizat, realizat de designerul britanic Jessica McCormack, care valoreaza aproximativ 330.000 de euro.

Piatra pretioasa, un smarald incrustat cu un diamant, este montata pe un inel realizat din aur alb si argint albastru.

Cei doi nu au facut inca nunta, pentru ca asteapta ca restrictiile cauzate de pandemia de COVID-19 sa fie ridicate, ceea ce inca nu s-a intamplat in Statele Unite ale Americii.

Razboiul duceselor a existat dintotdeauna. Meghan Markle ura sa fie comparata cu impecabila Kate Middleton

Maria Sharapova s-a retras din tenis in 2020

Maria Sharapova s-a retras din tenis la inceputul anului 2020, dupa o cariera de aproape 20 de ani la profesionisti, in care a cucerit 36 de titluri WTA, dintre care cinci de Mare Slem.

Rusoaica a castigat strict din tenis 38.777.962 de milioane de dolari si este pe locul patru in top all-time al incasarilor din turnee, dupa surorile Williams si Simona Halep.

Articole din aceeasi categorie