17.07.2022
Razboiul duceselor a existat dintotdeauna. Meghan Markle ura sa fie comparata cu impecabila Kate Middleton

O noua carte incendiara despre viata la Palat arunca in aer aparenta liniste ce plana in familia regala britanica.

Frumusetea se mosteneste! Fiica Monicai Bellucci, aparitie naucitoare pe podiumul de moda

Potrivit autorului, Ducesa de Sussex s-a simtit inca de la inceput amenintata de Kate Middleton, sotia Printului William.

profimedia 0696967557 jpg
profimedia 0696967431 jpg


Este drept, diferenta intre cele doua este semnificativa. Vulcanica Meghan nu poate avea niciodata calmul si prestanta Ducesei de Cambridge, insa are farmecul sau inconfundabil si o prezenta placuta si nostima, atunci cand vrea.

Cea mai recenta aparitie a ”ducilor ratacitori” stim ca a avut loc in cadrul Jubileului de Platina al Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton si Printul William au impreuna trei copii, George, Charlotte si Louis jpeg

Cei patru duci nu au interactionat deloc si, in mod convenabil, Kate si William au avut cea mai buna scuza pentru a nu participa la petrecerea data in cinstea micutei Lilibet, fetita Printului Harry si a lui Meghan Markle: au mers in Tara Galilor, intr-o vizita oficiala.

meghan profimedia 0696611687 jpg


Potrivit autorului Tom Bower, Meghan a detestat dintotdeauna orice comparatie cu Kate. Jurnalistul de investigatii dezvaluie in cartea ce va fi lansata in curand, ”Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors” ca Meghan simtea la inceput, cand a intrat in celebra familie, ca Ducesa de Cambridge era invidioasa pe ea, iar asta o afecta.

Intr-un paragraf extras din carte de ”The Sunday Times”, dl Bower a notat: ”Niciun alt membru al familiei regale britanice nu s-a simtit vreodata mai stanjenit ca Meghan. Ducii de Cambridge n-au tratat-o cu recunoasterea si generozitatea cuvenite. Mai mult, presupusa invidie a lui Kate Middleton era, de fapt, in oglinda, invidia lui Meghan Markle pe Ducesa de Cambridge, care emana calm, eleganta si chiar perfectiune, fara sa faca vreun efort anume.

Povestea Lizei, fetita de 4 ani care nu a mai ajuns acasa. Ultimele ei ore de viata, surprinse in imagini, inainte de atacul din Vinita

Meghan Markle nu a fost niciodata o parte regala acceptata sau, cel putin, asa s-a simtit ea. Fosta actrita a mentionat si in cadrul celebrului interviu la Oprah ca daca cineva o iubeste pe Kate, nu trebuie s-o urasca pe ea si invers, daca cineva o iubeste pe ea, nu trebuie s-o urasca pe Ducesa de Cambridge.

Cumva, Kate Middleton a reusit sa se integreze perfect in familia lui William, pe cand Meghan a pornit de la inceput cu un set de complexe pe care poate chiar ea insasi le-a transmis celor din jur. Toate acestea, cumulate cu frustrarile si traumele lui Harry, au determinat cuplul sa se retraga din familia regala, sa-si opreasca indatoririle regale si sa o ia pe un alt drum.

Chiar daca Regina poate ca si-ar dori o impacare, atmosfera dintre cei doi frati a fost mai rece ca niciodata la Jubileul de Platina, iar Ducii de Sussex au plecat val vartej din Regat, chiar inainte de a se incheia celebrarile istoricului eveniment.

Articole din aceeasi categorie