15.07.2022
Valeria Capra - premiata la Gala „Omului Anului 2021”! Prezentatoarea PRO TV a sustinut un discurs emotionant, dar si a stralucit pe covorul rosu: „Nu este doar trofeul meu...”

Atunci cand vorbim despre stirile PRO TV, ne amintim imediat de una dintre cele mai cunoscute si apreciate prezentatoare de aici si anume de Valeria Capra, care intr-un timp record s-a facut iubita si adorata de publicul care zi de zi o urmareste pe micile ecrane. Munca si perseverenta sa a fost apreciata si in cadrul unui eveniment important din Republica Moldova, iar despre ce este vorba vezi in articolul de mai jos. 

Pe data de 14 iulie 2022 a avut loc cea mai recenta editie a evenimentului Omul Anului , unde s-au adunat nume notorii si importante din Republica Moldova.

Frumoasa, talentata si caristmatica stirista Valeria Capra a fost prezenta si ea la gala organizata de revista Vip Magazin, iar mai multe despre emotiile trainte si premiul pe care l-a primit ne-a povestit chiar ea. 

Billie Eilish a slabit considerabil dupa ce s-a despartit de iubitul ei! Vezi cum arata acum interpreta - FOTO

„Titlul „Omul Anului” 2021 la categoria Prezentatori Stiri este o mare bucurie pentru mine si o oportunitate! Trofeul nu este doar al meu, ci si al colegilor mei din redactia stirilor PRO TV, care sunt oameni foarte harnici, dedicati si motivati muncii pe care o fac. Sunt oameni entuziasmati si indiferent de vremurile pe care le traim, pandemie, razboi, continuam sa fim acolo, sa fim prezenti, sa gandim liber si seara de seara sa cream „povestea zilei cu bune, cu mai putin bune”, insa cel mai important este ca ca punem multa dragoste, depunem efort si incercam sa devenim din ce in ce mai buni! ”, a marturisit stirista.

Totodata, Valeria a afirmat ca acest premiu a fost o surpriza pentru ea, iar emotiile de care a avut parte au fost unice: „Premiul a fost o surpriza pentru mine si o experienta plina de emotii, dar au fost constructive si frumoase. Am avut parte de o seara minunata, alaturi de oameni profesionisti si remarcabili!”, a incheiat ea. 

Fii in pas cu moda - poarta imprimeurile alb-negru! Chiar daca la prima vedere par dificil de combinat, stilista Korina Ankin iti vine in ajutor cu cateva sfaturi utile pentru un look perfect - FOTO

Eleganta si rafinamentul nu au lipsit din tinuta Valeriei. Aceasta a purtat o rochie alba lunga, iar in picioare a avut o pereche de sandale aurii. Accesoriul pentru care a optat prezentatoarea a fost chiar zambetul sau cuceritor.

Asadar, gratie spiritului colectiv si a perseverentei unice de care da dovada, Valeria a ajuns la performante unice si demne de aprecierea noastra.

Articole din aceeasi categorie