14.04.2022
Razboiul a determinat-o sa ia marea decizie si sa se mute in Italia! Ce spune Felicia Sirbu despre noua sa viata si fluxul de schimbari prin care trece: „Un imbold a fost din pacate ceea ce se intampla in tara vecina...” - VIDEO

Si-a facut valiza, si-a luat fetita si s-a mutat in capitala modei din Italia. Mai multe a povestit chiar Felicia Sirbu in cadrul unei transmisiuni live la O Seara Perfecta.

Prezentatoarea TV Felicia Sirbu a recunoscut ca pasul de a se muta si-l dorea sa il realizeze de mult timp, insa impedimentele si multimea de proiecte in care a fost implicata nu i-a permis acest lucru si a facut-o sa tot amane.

„Am simtit ca trebuie sa o fac acum, iar un imbold a fost din pacate ceea ce se intampla in tara vecina, in Ucraina. Acest sentiment de instabilitate si de nestiinta ce va fi in ziua de maine m-a facut sa grabesc aceasta decizie.”, spune Felicia. 

Aceasta afirma ca totul a devenit mai complicat abia dupa doua saptamani dupa ce s-a mutat: „Initial o iei drept o vacanta si totul este foarte bine, dupa care ajungi intr-un moment in care stai jos si plangi si m-am intrebat daca chiar asta imi doresc si sunt pregatita pentru o asemenea schimbare.” 

Tatiana Heghea este insarcinata! Filmuletul prin care si-a anuntat fanii iti lasa „pielea de gaina”: „A 3-a experienta de sarcina e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate....” - VIDEO

Ea spune ca deja insa este mult mai bine deoarece de cand a ajuns acolo nu a stat si a incercat intotdeauna sa isi ocupe timpul cu ceva: „Am incercat sa fac unele proiecte. Am inceput sa dedic mult mai mult timp retelelor mele de socializare, lucru pe care in Moldova nu-l puteam face din cauza filmarilor. Acum am timp, am facut deja si cateva colaborari aici si uite acest proces dinamic nu imi lasa moralul sa cada.”, a adaugat ea.

La moment Felicia nu lucreaza si nu are un job, dar acest lucru la un moment dat se va intampla: „Imi doresc sa continui drumul pe care l-am avut dintotdeauna: televiziune, film si partea aceasta a lucrurilor. Incerc sa intru incet, dar sigur in aceasta noua societate.”, povesteste ea.

Viata sa are doua parti: una pragmatica, alta spirituala! Ce spune psihologul Margarita Belecciu despre echilibrul pe care cu totii ni-l dorim in viata: „E important sa stim ca toate schimbarile duc doar spre bine...” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie