06.04.2022
Razboiul a despartit-o de mama ei! Interpreta ucraineana, Anna Trincher a povestit cu lacrimi in ochi despre dorul imens pe care il poarta in suflet: „Imi este foarte greu sa trec prin toate aceste momente fara ea” - VIDEO

Artista este acum departe de mama ei si regreta ca nu i-a spus mai des cuvinte frumoase si cat de mult o iubeste.

Multe vedete ucrainene, din cauza razboiului din Ucraina, au fost nevoite sa-si paraseasca casele si sa mearga in locuri mai sigure. Asadar, artista Anna Trincher a mers in vestul Ucrainei.

Cantareata este acum cu prietenii, logodnicul sau Alexandr si cu mama lui. Cu toate acestea, vedeta recunoaste ca ii este foarte dor de rudele ei si viseaza sa le vada cat mai curand. 

Si-a taiat gentile Chanel in semn de protest! Victoria Bonya - gata sa renunte la toate piesele brandului din cauza sanctiunilor impuse Rusiei: „Pur si simplu isi bat joc de femeile din Rusia” - VIDEO

Dupa cum a spus Trincher intr-un interviu, bunicii ei au ramas la Kiev, desi ea a incercat sa ii convinga sa plece pentru o vreme.

De asemenea, din cauza razboiului, Anna Trincher a trebuit sa fie separata de mama ei pentru o perioada.

„Aceste timpuri ne pune la incercare. Tot ce am dobandit, acum nu mai e. Inteleg acum ca avand ocazia sa fiu langa mama mea, nu am facut-o foarte des, iar acum ea este foarte departe de mine si nu stiu cand am sa o pot imbratisa din nou. Ma cert pentru faptul ca atunci cand am avut ocazia sa fiu cu ea, nu am facut-o. Imi este foarte greu sa trec prin tot ce trec acum fara mama”, a spus interpreta. 

Nepoata Sofiei Rotaru si-a indemnat prietenii din strainatate sa ajute poporul ucrainean. Sonya Evdokimenko: „Patruzeci de zile de razboi. Milioane de oameni s-au confruntat cu raul absolut.”

Trincher a adaugat ca acum ea este langa mama iubitului ei, cu care are o relatie foarte buna. 

„Mama Sasha este o persoana foarte simpla, cu care usor gasesti limba comuna. Este foarte inteligenta, mereu inteleapta. Ea a inlocuit imbratisarile si saruturile mamei mele”, a explicat fata. 

In plus, Anna a spus ca in timpul razboiului a decis sa vorbeasca doar in limba ucraineana, desi toata viata a vorbit in limba rusa.

Roman Abramovich a inceput sa ceara bani imprumut de la prieteni pentru a-si plati angajatii

„Imi va fi putin greu de la inceput, pentru ca eu inca gandesc in limba rusa. Dar pentru mine acesta este un punct foarte important. Aceasta este pozitia mea si asa imi va fi mult mai usor sa trec peste tot”, a spus Anna. 

Trincher recunoaste ca in viitor va vorbi doua limbi, pentru ca „are inca un public ucrainean care vorbeste rusa”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie