03.02.2024
Rasturnare de situatie in lupta dintre Brad Pitt si Angelina Jolie: „A cautat sa...”

Chateau Miraval, domeniul din Franta detinut de Brad Pitt si Angelina Jolie, se afla in centrul procesului de divort dintre cei doi actori.

Brad Pitt ar fi preluat din nou controlul asupra podgoriei franceze pe care o detinea impreuna cu fosta sa sotie, Angelina Jolie, anunta Daily Mail. Potrivit publicatiei, avocatii actorului au acuzat-o pe actrita ca l-a privat in mod deliberat pe acesta de posibilitatea de a detine controlul deplin asupra domeniului Chateau Miraval si ca a „fortat un strain sa intre in casa familiei sale”, vanzandu-i partea ei din afacere lui Yuri Shefler.

Se pare ca acum, o instanta din Luxemburg ar fi privat compania lui Shefler de o parte din actiunile pe care Pitt i le-a daruit lui Jolie, punandu-l astfel din nou pe actor la conducere.

O sursa apropiata actorului a declarat pentru Daily Mail ca hotararea il lasa pe Schefler, „practic fara niciun cuvant de spus” in afacerea din Provence.

Il recunosti pe batranelul ghidus? In anii '90, era considerat cel mai sarmant actor de la Hollywood - FOTO

„Brad a luptat pentru asta in fiecare moment. Shefler si Angelina l-au subestimat in mod clar”, a mai adaugat sursa.

Fostul cuplu a cumparat domeniul in 2008, actorul detinand la momentul respectiv 60% din actiuni, iar actrita 40%. Cinci ani mai tarziu, Brad Pitt a daruit 10% din actiuni companiei lui Jolie, Nouvel. In 2021, Angelina Jolie a vandut Nouvel unui grup controlat de Shefler.

Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina Jolie ca a „cautat in mod intentionat sa dauneze” afacerii, prin vanzarea partii sale din afacerea cu vinuri. Pitt sustinea si ca intre el si fosta sa sotie ar fi existat un acord conform caruia nici unul dintre ei nu ar fi putut sa isi vanda partea fara ca celalalt sa isi exprime consimtamantul.

Echipa lui Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina Jolie, arata documentele care au fost depuse la Los Angeles County Superior Court si obtinute de publicatia People, ca nu a contribuit cu nimic la succesul afacerii, ba mai mult, ca a daunat acesteia. Conform documentelor, Miraval a devenit pentru Brad Pitt un proiect prioritar, si interesul actorului in varsta de 60 de ani in afacere ar fi transformat-o intr-o „afacere globala de milioane de dolari si una dintre cele mai apreciate producatoare de vinuri rose din lume”.

Un tanar s-a filmat in timp ce-si certa iubita pentru ca purta o fusta mini: „Nu pleci asa”. Reactia femeilor de pe internet, uimitoare

Brad Pitt a acuzat-o pe fosta sa sotie ca ar fi planuit sa isi vanda partea din afacere catre Tenute del Mondo, o companie care isi doreste o preluare ostila a business-ului, care „este detinuta indirect si controlata de catre Yuri Shefler, un miliardar rus care controleaza Stoli Group”.

„Jolie a urmarit si a infaptuit vanzarea in secret, ascunzandu-se intentionat de Pitt, si stiind ca violeaza termenii contractului cu Pitt”, au aratat documentele.

Brad Pitt a mai sustinut ca Angelina Jolie ar fi avut obligatia, in cazul in care ar fi dorit sa vanda, sa se adreseze mai intai lui, iar vanzarea despre care vorbeste ar fi incalcat acest drept contractual.

Mai mult, dosarul in care Brad Pitt o acuza pe Jolie arata si ca afacerea catre care si-a vandut aceasta partea ei din Miraval incearca sa obtina „informatii confidentiale in beneficiul competitorilor sai', dar si ca Shefler are „practici de business ilegitime si asocieri profesionale dubioase”, care „pun in pericol reputatia brand-ului pe care Brad Pitt a construit-o cu grija”. „Jolie a cautat sa il oblige pe Pitt sa intre intr-un parteneriat cu un strain, si inca mai rau, un strain cu intentii si asocieri otravitoare”, se mai arata in documentele depuse.

Articole din aceeasi categorie