03.02.2024
Un tanar s-a filmat in timp ce-si certa iubita pentru ca purta o fusta mini: „Nu pleci asa”. Reactia femeilor de pe internet, uimitoare

Chris Keverian, un tanar care s-a filmat in timp ce-si certa iubita pentru ca, din perspectiva lui, aceasta se imbracase intr-o fusta mult prea scurta, a avut parte de reactii nesperate din partea internautilor.

Un australian care si-a criticat iubita pentru felul in care s-a imbracat nu a avut parte de critici pe internet, asa cum multi se asteptau. Nervos ca fata pe care o iubeste a pus pe ea o fusta mini din denim, pentru a merge sa se intalneasca cu prietenele, baiatul s-a rastit la ea si i-a spus ca nu poate pleca de acasa cu acea tinuta. Mai mult, a amenintat-o ca se departe de ea daca trece peste cuvantul lui.

„Unde naiba este cealalta jumatate a fustei tale? Nu pleci nicaieri asa! Daca iesi pe usa, am terminat-o. Nu pleca, vino inapoi. Trage de fusta, nu vreau sa-ti vad genunchii. E o fusta, nu lenjerie", i-a spus el. Ea a replicat: „Ce e gresit la ceea ce port?! Ba da, plec. Pa!".

Nicoleta Nuca, despre diagnosticul de care sufera. Cum se simte acum interpreta - FOTO/VIDEO

Reactiile celor care au vazut clipul cu pricina, peste 2 milioane de persoane pana acum, nu au intarziat sa apara. Surprinzator, poate, cele mai multe comentarii i-au luat apararea barbatului.

„Am nevoie ca barbatul meu sa vorbeasca asa"; „Daca nu e asa, nu-l vreau"; „Apreciez asta"; „Pentru cele care spuneti ca v-ati desparti de el, voi sunteti problema. Nu e vorba de control, se numeste respect pentru tine si pentru partener"; „Am nevoie de barbatul asta"; „O reactie complet valida" - au spus cei carora li s-a parut normal cum a reactionat Chris.

Horoscop 3 februarie 2024. Dezamagiri si tradari pentru o zodie. Secrete tinute ascunse ies la iveala

In schimb, au existat si persoane care au crezut ca tanarul nu ar trebui sa-i impuna partenerei lui cum sa se imbrace si cu atat mai putin sa-i vorbeasca pe un asa ton. „Cei din comentarii, sunteti in regula?; „Semnal de alarma"; „As pleca"; „Fato, fugi!", au scris cei din aceasta categorie.

Articole din aceeasi categorie