03.02.2024
Il recunosti pe batranelul ghidus? In anii '90, era considerat cel mai sarmant actor de la Hollywood - FOTO

Actorul australian Paul Hogan si-a facut o intrare de zile mari pe covorul rosu, la un eveniment dedicat artei din Los Angeles.

Actorul care a intrat in istorie cu rolul din „Crocodile Dundee” a ajuns la varsta de 84 de ani si a facut deliciul fotografilor pozand in fel si chip in fata lor. Hogan, care este cunoscut drept Hoges pentru milioane de fani, parea intr-o stare de spirit foarte buna, in ciuda faptului ca se lupta de mult timp cu afectiunea Ormond.

Cand „Crocodile Dundee” a devenit hit urias in 1986, castigand echivalentul a aproape 300 milioane de lire sterline la box office-ul international, Paul Hogan a fost, pentru scurt timp, unul dintre cele mai mari staruri din lume.

Un tanar s-a filmat in timp ce-si certa iubita pentru ca purta o fusta mini: „Nu pleci asa”. Reactia femeilor de pe internet, uimitoare

Avea 46 de ani cand a apelat la colaboratorii lui de la tv pentru a scrie si a produce „Crocodile Dundee”. Filmat cu un buget de 7,5 milioane de lire sterline, a fost al doilea film - ca incasari - in 1985, pe plan international.

Colin Farrell, transformare socanta pentru rolul Pinguinului din Batman! Nici cei mai fideli fani nu l-ar putea recunoaste - FOTO

Hogan a castigat Globul de aur pentru cel mai bun actor si a fost nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun scenariu. De asemenea, acesta si-a parasit sotia - alaturi de care era de mult timp - pentru a fi cu actrita principala din „Crocodile Dundee”, Linda Kozlowski.

Articole din aceeasi categorie