14.03.2022
Rapperul Morgenstern a lansat un videoclip in care canta despre razboiul din Ucraina: „Vrem pace, vrem prietenie” - VIDEO

Rapperul Morgenstern a lansat un nou videoclip intitulat „12”, care este dedicat razboiului din Ucraina. La inceputul videoclipului, jurnalistul ucrainean Dmitry Gordon se adreseaza soldatilor rusi, iar la finalul videoclipului, Morgenstern a adaugat un mesaj audio de la mama unuia dintre membrii echipei sale, beatmaker-ul Vladislav Palagin, care este din Odesa.

„Fiul meu, da, chiar aici la noi, de dimineata acoperisul a fost stricat. Ne-am gandit sa ne ascundem undeva, insa ne-am intors inapoi. Stam in tacere in pivnita, ne ascundem de bombe. Asa ca nu iti face griji”,se spune in mesaj.

La sfarsitul videoclipului, Morgenstern a adaugat cateva cuvinte de la sine si a cerut ca razboiul sa se incheie printr-o cale pasnica. 

„El este ucrainean, eu sunt rus. Noi facem muzica impreuna, pentru toata lumea. Noi vrem pace, noi vrem prietenie”, a spus rapperul. 

Operatiunea militara speciala din Ucraina a fost comentata de multe vedete. Anterior, rapperul Face, care a parasit tara din cauza situatiei actuale, s-a pronuntat impotriva razboiului.

Bloggerii rusi si-au luat ramas-bun in lacrimi de la Instagram. Acestia n-au spus un cuvant despre razboiul din Ucraina, dar au avut grija sa ofere recompense banesti si chiar un MacBook pentru abonarea urmaritorilor pe Telegram - FOTO

„Ar trebui sa invinuim mai mult oamenii din tara noastra. Acei oameni care nu gandesc cu propriul cap. Acei oameni care acum se bucura. Daca va vedea acum strabunelul meu, care a luptat in al doilea razboi mondial. Daca el era sa stie ca peste 75 de ani voi o sa va comportati asa, cred ca s-ar fi impuscat singur pe sine, decat sa lupte pentru voi”. 

„Pe mine si pe oamenii mei dragi ne-au fugarit din propriile noastre case, de pe propriul nostru pamant. Rusia va deveni un stat demn, cu oameni care au mentalitate moderna si rezonabila, dar astazi, din pacate, nu este asa. Sper sa-mi vad din nou familia, sa-mi vad auditoriul si sa cant in limba rusa pentru poporul meu”.

Nu a ramas indiferenta fata de refugiati si a mers din prima zi la Palanca pentru a ajuta! Interpreta Ina Sturza - solidara cu toti ucrainenii ajunsi la noi in tara: „Nu era sa dorm daca nu mergeam sa ajut acei oameni.” - VIDEO

Morgenstern a parasit Rusia mai devreme, dupa ce a fost acuzat de propaganda cu substante narcotice. Acesta s-a stabilit in Dubai. Dupa agravarea situatiei din Ucraina multe vedete au decis sa paraseasca tara.

Cu toate acestea, nu toti reprezentantii culturii rap din Rusia s-au opus acestui razboi. Timati si alte vedete au sustinut decizia guvernului.

Articole din aceeasi categorie