14.03.2022
Nu a ramas indiferenta fata de refugiati si a mers din prima zi la Palanca pentru a ajuta! Interpreta Ina Sturza - solidara cu toti ucrainenii ajunsi la noi in tara: „Nu era sa dorm daca nu mergeam sa ajut acei oameni.” - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta Ina Sturza, artista care prin muzica isi tamaduie toate durerile si isi trateaza sufletul.

In platoul emisiunii, Ina a interpretat o piesa melancolica, intitulata Tinerete, mai multe despre aparitia melodiei si oamenii care au muncit la ea a povestit chiar Ina Sturza: „Dumnezeu mi-a trimis-o pe doamna Maria Stoianov, pentru ca am un CD cu piese semnate de dumneaei si ii multumesc nespus de mult. Vreau sa ii multumesc si lui Sandu Gorgos pe aceasta cale, pentru ca este cel care da farmec si culoare acestui cantec, dar si domnului Segiu care imi aranjeaza vocea.” , a precizat invitata.

Interpreta a afirmat ca muzica este cel mai frumos lucru pentru ea si se bucura enorm ca poate incanta prin intermediul ei:„Este ceva frumos pentru mine, intrucat Dumnezeu mi-a dat glas ca sa cant. Desi nu este atat de usor, cand in spate sunt o groaza de probleme si mai ales acum cu timpurile prin care trec vecinii nostri incercam sa lasam si noi nevoile si mergem mai departe pentru a face lumea mai buna.” 

Adevarate eroine. Cum a supravietuit echipa revistei Vogue Ucraina primelor zile de razboi. “Raman in Kiev si transmit de aici!”

Ina este una dintre interpretele care a dat o mana de ajutor refugiatilor si a mers chiar la vama Palanca: „Cu lacrimi in ochi vedeam cum veneau acele doamne, bolnavi care erau in scaune cu rotile si ma bucur intr-adevar ca am fost acolo pentru ei. Nu era sa dorm daca nu mergeam sa ajut acei oameni.” 

Aceasta a afirmat ca se simte cu adevarat mandra si recunoscatoare pentru ajutorul pe care l-au acordat moldovenii. 

„Vrem sa fie pace!”. Sute de copii s-au rugat pentru Ucraina la concertul Iulianei Beregoi. Vezi momentul emotionant - VIDEO

Ea considera ca in aceste timpuri e esential ca oamenii sa fie mai buni, sa faca lucruri minunate, chiar si dusmanilor pentru ca Dumnezeu ne-a creat pentru a lasa in urma noastra gesturi si fapte frumoase. 

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie