14.03.2022
Bloggerii rusi si-au luat ramas-bun in lacrimi de la Instagram. Acestia n-au spus un cuvant despre razboiul din Ucraina, dar au avut grija sa ofere recompense banesti si chiar un MacBook pentru abonarea urmaritorilor pe Telegram - FOTO

Influencerii din Federatia Rusa au inceput sa se planga, la propriu, ca viata lor dupa sanctiunile occidentale s-a transformat in cosmar. Dar, in timp ce invadatorii armatei rusaie trage cu rachete si sterge orase ucrainene de pe fata pamantului, „liderii de opinie” din Rusia varsa lacrimi din cauza ca le este anulata „munca de ani”, dar nu spun un cuvant despre razboi si continua sa etaleze luxul in care traiesc, scrie publicatia ucraineana Obozrevatel.

Incepand de luni, Facebook, Instagram si WhatsApp au fost interzise si considerate „organizatii extremiste” , dupa ce Meta Platforms, compania-mama, a precizat, saptamana trecuta, ca utilizatorii din unele tari, inclusiv Romania, vor avea voie sa faca apel la violenta impotriva soldatilor rusi in contextul invaziei din Ucraina. Iar Roskomnadzor, autoritatea de reglementare a comunicatiilor de stat, le-a spus oamenilor sa-si mute fotografiile si videoclipurile de pe Instagram inainte ca acesta sa fie inchis, la miezul noptii de duminica spre luni si i-a incurajat sa treaca la „platformele de internet competitive” ale Rusiei. In acest tablou, vedetele ruse de pe Instagram si-au luat ramas-bun de la urmaritorii lor.

Iata cum si-au luat ramas-bun cei mai cunoscuti artisti si bloggeri:

Olga Buzova

Cantareata Olga Buzova distribuie constant propaganda de la Kremlin, si-a luat ramas-bun in lacrimi de la abonatii sai. Vedeta se plange ca pierde un continut pentru care a muncit „cu truda” timp de 7 ani. Potrivit ultimei sale postari, se afla in Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite, „pentru a descoperi locuri noi”.

Ofera sprijin tuturor refugiatilor care au copii cu Sindromul Down! Ludmila Adamciuc este impacata cu sine, deoarece si-a gasit misiunea sa pe acest pamant: „Pana nu a aparut Beatrice in viata mea, eram ca o piesa de puzzle care nu isi putea gasi locul” - VIDEO

Oksana Samoilova – 15,3 milioane de abonati

 Blogger si femeie de afaceri, Oksana Samoilova isi incurajeaza abonatii sa se mute pe canalul ei Telegram, oferind si o recompensa in bani. Sotia rapperului Djigan, care este originara din Odesa, spune ca ii va fi dor de publicul sau. Samoilova este dezamagita dupa ce si-a petrecut 10 ani din viata pe Instagram si nu mai are parte de contul ei drag.

Gusein Gasanov – 21,1 milioane de abonati
Gasanov le-a promis urmaritorilor sai ca daca se muta pe canalul sau de Telegram le va oferi un computer Apple. Acum este imposibil sa cumperi un astfel de device din Federatia Rusa, din cauza sanctiunilor, asa ca abonatii lui Hasanov au sansa sa castige unul prin tragere la sorti. La o alta tombola pe Instagram, el a oferit unui abonat un Mercedes-Benz G-Class.

Valeria Hekalina – 10,5 milioane de abonati

Bloggerita si actrita si-a luat ramas-bun de la abonati cu lacrimi in ochi. Cand a izbucnit razboiul in Ucraina, pe 24 februarie, ea a plecat in vacanta in strainatate. Gravida s-a refugiat la Miami, in SUA. Cu acces la stirile independente, nu a mentionat niciodata evenimentele din Ucraina si a continuat sa posteze imagini cu viata ei de lux.

Alina Levda – 7,9 milioane de abonati

Bloggerita a protestat impotriva sanctiunilor si a spus ca va purta, de acum inainte, doar haine de fabricatie rusa. „8 ani de munca la gunoi”, a constatat si Alina.

Nu a ramas indiferenta fata de refugiati si a mers din prima zi la Palanca pentru a ajuta! Interpreta Ina Sturza - solidara cu toti ucrainenii ajunsi la noi in tara: „Nu era sa dorm daca nu mergeam sa ajut acei oameni.” - VIDEO

Nadine Serovski – 9,5 milioane de urmaritori

S-a plimbat recent prin centrele comerciale goale ale Moscovei si a declarat ca este „pentru pacea mondiala”, fara sa numeasca actiunile ocupantilor din Ucraina drept razboi. Acum ea, impreuna cu alti bloggeri, isi iau ramas-bun de la abonatii sai. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie