24.07.2022
Radu Valcan, declaratie de dragoste inedita pentru Adela Popescu: „Fiecare face ce doreste”

Radu Valcan si Adela Popescu formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi au impreuna trei baieti, Alexandru, Andrei si Adrian. Prezentatorul de la Antena 1 a dezvaluit recent cateva detalii din viata lor de zi cu zi, facandu-i un compliment inedit sotiei sale.

Radu Valcan a oferit recent un interviu la Antena Stars in care a spus ca are familia la care visa. De asemenea, a numit-o pe Adela Popescu „eroina”, avand in vedere ca a dat nastere la trei copii cu diferenta mica de varsta intre ei. Cat despre impartirea responsabilitatilor, gazda emisiunii „Insula iubirii” a marturisit ca se ocupa de cumparaturi sau de plata facturilor.

Cele 5 zodii care mint cel mai bine

„Exact familia la care am visat amandoi si pe care ne-o imaginam. Nu cred ca mi-as dori mai mult de atat. (…) Avem incredere foarte mare in noi, unul in celalalt. Intelegem meseriile pe care ni le-am ales, stim ca este greu cu trei copiii, o probam in fiecare zi. (…)Mi-am dat seama de la inceput ca trebuie sa o degrevez pe ea de tot ce inseamna aceste griji, sa platesti facturile, sa faci cumparaturi. (…) Este eroina, din punctul meu de vedere, faptul ca am facut trei copii la o distanta atat de scurta”, a marturisit Radu Valcan potrivit Substantial.

Pentru ca multi fani isi doresc sa afle secretul unei casnicii reusite ca a lor, Radu Valcan a spus ca la ei nu exista reguli. Se iubesc, se respecta si se completeaza unul pe celalalt.

„Fiecare face ce doreste, nu exista reguli. (…) Parintele mai autoritar, intr-adevar, sunt eu, dar cedez mai repede. Adela are o alta tehnica, ea nu este atat de autoritara, dar nici nu cedeaza si nici nu ii face pe copii sa simta”, a adaugat prezentatorul TV.

Valentin Uzun a fost omagiat! Vezi ce mesaj de felicitare a primit interpretul din partea fiicei sale, Amelia - FOTO

Articole din aceeasi categorie