24.07.2022
Cele 5 zodii care mint cel mai bine

Minciuna are picioare scurte, dar nu si in cazul acestor zodii care dovedesc o pricepere innascuta in arta de a minti. Pana la urma, cei mai fermecatori dintre noi se dovedesc a spune cele mai multe minciuni.

Cu toate acestea, sa prevezi factual cine te va minti este imposibil de efectuat. Intr-adevar, astrele iti pot sari in ajutor sa iti dea indicii cu privire la oamenii din jurul tau, clasificand anumite tipologii in functie de zodie. Totusi, doar un diagnostic de mitomanie iti poate spune clar cine este gata sa te minta cu orice ocazie, in timp ce astrologia doar iti indica cine are potentialul de a te minti.

De aceea, in speranta ca te va ajuta si bineinteles, pentru amuzamentul ce inconjoara cititul horoscopului, am intocmit o lista cu cele 5 zodii cu cele mai mari talente in ceea ce priveste performanta de a minti.

1. Gemeni

Cunoscuti drept mincinosii zodiacului, Gemenii schimba datele unei circumstante. Acestia pot fi vicleni, dar tot ce fac ei se datoreaza faptului ca iubesc atentia oamenilor. Chiar daca mint, nu o fac cu intentie rea, tot ce vor este sa pastreze relatiile cu cei din jur in buna stare si sa se inteleaga cat mai bine cu ceilalti in general. Lasand la o parte motivele lor, tehnica prin care mint este de admirat: se pricep atat de bine la felul in care prezinta anumite lucruri, incat in final, nici nu mai conteaza daca este adevarat sau nu.

2. Rac

Pe langa faptul ca minciunile lor sunt prezentate cat mai elocvent, acestea sunt gandite in detaliu si tocmai de aceea, sansele ca un Rac sa fie prins mintind sunt minime. Dar am putea spune ca ar minti de cele mai multe ori doar ca sa te protejeze ori de rautatea celor din jur, ori de propriile tale sentimente si suspiciuni. Intr-un fel, este modul lor de a te asigura ca totul este in regula, desi nu este.

Valentin Uzun a fost omagiat! Vezi ce mesaj de felicitare a primit interpretul din partea fiicei sale, Amelia - FOTO

3. Leu

Totul incepe cu o intamplare mai neobisnuita din viata de zi cu zi. Incep sa-ti povesteasca, dar pe masura ce continua si iti observa entuziasmul, tind sa exagereze adevarul. Cu cat mai uimit este interlocutorul lor, cu atat vor exagera mai mult tocmai ca sa impresioneze. Dar de regula, nu felul in care se exprima, ci gestica lor ii da de gol. Daca un nativ din zodia Leu pare agitat si observi ca evita contactul vizual, poti garanta ca ceea ce spune nu este intocmai verosimil.

4. Balanta

Balantele vor sa evite cat mai mult conflictele. De aceea, desi relatate cu multa iscusinta, minciunile lor vor aparea doar pentru a nu te supara sau pentru a amana cat mai mult o alegere in privinta unui lucru pe care nu-l pot decide. Cu toate acestea, spre deosebire de Lei, nu o sa iti dai seama ca o Balanta a mintit decat atunci cand va fi prea tarziu. Totusi, Balantele sunt diplomatii zodiacului: in scopul de a indeplini ceea ce cred ca este cel mai bun lucru pentru toata lumea, minciuna va fi pentru ele o necesitate.

Horoscop 24 iulie 2022. Zodiile care ar trebui sa se bazeze mai mult pe instinct

5. Scorpion

Suspiciosi si manipulatori, minciuna este un joc pe care un Scorpion il cunoaste prea bine. Natura lor analitica si simtul lor de observatie acut le permit sa ia in considerare fiecare unghi al unei situatii si sa compuna cea mai buna minciuna posibila pentru a se acoperi. Prin urmare, daca una dintre povestile lor contine prea multe detalii, ar trebui sa stii ca ceva poate nu este in regula.

Articole din aceeasi categorie