21.05.2024
A lucrat timp de 5 ani pe o croazieră ca interpretă! Ce a învățat Valentina Nejel din această experiență, dar și cât de bine se câștigă din domeniul dat - VIDEO

Invitată în platoul emisiunii O Seară Perfectă, Valentina Nejel a venit cu premiera noii sale melodii. De asemenea, interpreta a povestit despre viața pe care a dus-o timp de 5 ani pe croazieră.

„Dacă este să vorbim despre mare, călătorii și așa mai departe, la un moment dat viața ta era împărțită între apă și pământ”, a notat Anișoara Loghin, iar Valentina Nejel a adăugat că a reușit să lucreze pe o croazieră timp de 5 ani. „Din 2018, până anul trecut”, a notat invitata.

Nicolina Bucătaru - dezvăluiri inedite! Care este motivul ruperii logodnei cu fostul ei iubit, Sorin - VIDEO

Dacă până nu demult a lucrat pe apă, acum urmează să-și ducă activitatea pe uscat, însă tot lângă mare. „Tot la mare, în Grecia. Am găsit un contract foarte bun și sper să fie receptiv și publicul”, a spus Nejel.

Întrebată de ce a renunțat la croazieră, interpreta a răspuns: „Nu am renunțat total, doar că la moment s-au oferit contracte destul de lungi, dar eu nu mai vreau să merg pe 9 luni, 10 luni. Este obositor deja. Mi-aș dori să merg pe 4-5 luni, nu mai mult”.

„Sigur, este și partea frumoasă, este și partea mai puțin frumoasă. Trebuie să facem diferite training-uri, trebuie să fim la timp. Nu avem timp decât de repetiție. Dezavantajul este că lucrezi în fiecare zi, nu ai day off”, a explicat interpreta.

„Cum să mai crezi că suntem cineva în lumea asta, dacă nu ne ia în seamă nimeni”? Nicolae Botgros, la limita răbdării. Ce i s-a întâmplat maestrului - FOTO

De asemenea, in cadrul emisiunii, Valentina a recunoscut că îi reușește să se întrețină din muzică: „Te și întreții, capeți experiență, cunoștințe noi. Motivul pentru care toată lumea pleacă este ca să câștige un ban mai bun decât acasă”.

În cele din urmă, artista a recunoscut că se fac bani buni pe croazieră.

Articole din aceeasi categorie