21.05.2024
Este milionară Cristina Scarlat? Ce a povestit interpreta - VIDEO

Ziua de 20 mai are un îndemn interesant, este Ziua Fii Milionar! Cine dintre noi nu s-a gândit măcar o dată în viață cum ar fi să aibă măcar un milion în cont. Dacă este sau nu milionară interpreta Cristina Scarlat, află din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Și pentru că recent a fost Ziua Fii Milionar, interpreta Cristina Scarlat a fost întrebată care este relația ei cu banii. „Relația mea cu banii este una foarte ciudată, pe alocuri foarte frumoasă, pe alocuri nu prea, depinde de situație, dar mă împac bine cu ei, evident”, a răspuns aceasta.

A lucrat timp de 5 ani pe o croazieră ca interpretă! Ce a învățat Valentina Nejel din această experiență, dar și cât de bine se câștigă din domeniul dat - VIDEO

De asemenea, Scarlat a fost intrebată dacă este milionar. „Eu sunt milionar în fericire, iubire, în valori. Deocamdată nu material. Nu știu dacă mi-am propus vreodată să am așa scop, dar niciodată nu știi ce întorsătură poate să aibă viața”, a explicat ea.

Cei mai mulți bani, Cristina Scarlat recunoaște că îi cheltuie pe călătorii, cadouri, petreceri, shopping.

Și dacă tot a fost Paștele nu demult, interpreta a povestit și cum l-a sărbătorit. „În sânul familiei și duminică seara am plecat la mare. Eu am petrecut foarte frumos cu mama, tata, frații, copiii, nepoții”, a menționat Scarlat.

Ea este moldoveanca care a făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes! Rochia spectaculoasa purtată pe covorul roșu - FOTO

Cristina Scarlat s-a nascut la data de 4 martie 1981, la Chisinau. Ea este o cantareata moldoveanca de muzica pop, care a reprezentat Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2014 de la Copenhaga, Danemarca cu piesa „Wild Soul”, insa nu a reusit sa se califice in finala.

Articole din aceeasi categorie