06.04.2022
Putin a bagat frica in Gigi Becali: „As lua-o la fuga daca m-as intalni cu el!” De ce se teme patronul FCSB

Gigi Becali a vorbit deschis despre razboiul din Ucraina. Patronul FCSB a sustinut ca nu se teme de conflictul armat, deoarece se increde in cuvinetele lui Iisus Hristos, care a spus ca „razboaie vor mai fi, dar nu va fi sfarsitul”.

Cu toate acestea, Gigi recunoaste ca se teme de Vladimir Putin si ca simte fiori reci de fiecare data cand il vede la televizor.

„Mie nu mi-e frica de razboi, pentru ca nu ma iau nici dupa Zelenski, nici dupa Putin. Eu ma iau doar dupa Hristos, care spune ca razboaie vor fi, dar nu va fi sfarsitul. Nimeni nu va da nucleara, ca de nucleara ne temem. De ce sa ne fie frica de razboi, cand rusii nu au reusit sa doboare un oras, Kiev-ul? Cum sa doboare Europa, care este aparata de NATO? Pe mine nu ma intereseaza pastilele cu iod, pentru ca nu o sa fie bomba nucleara. Oricine da nucleara moare si el. Eu de Putin nu vorbesc prea mult, ca mi-e frica. Eu stiu asa, orice bataie este pe bani. Razboiul asta este pentru bani, eu asa cred, pentru bogatiile Ucrainei. Razboiul asta este un fleac, pentru ucraineni este mai grav. Noi castigam de pe urma acestui razboi. Moldova nu este a noastra, Putin daca vrea, o ia in doua ore. Nu-l mai puneti in poza, ca mi-e frica de el.  Eu o iau la fuga, daca m-as intalni cu el. La palat, am un buncar placat cu plumb”, a spus Gigi Becali.

Cele mai bine platite celebritati de pe Instagram in 2022 - FOTO

George Becali, cunoscut ca Gigi Becali, este un om de afaceri si politician roman. A fost membru al Parlamentului European intre iunie 2009 si decembrie 2012 si membru al Parlamentului Romaniei din decembrie 2012 pana la condamnarea penala in mai 2013. 

Lolita a recunoscut ca se teme sa vorbeasca despre razboiul din Ucraina: „Sunt intr-o situatie teribila. Orice cuvant pe care il spun...”

Rusia si Ucraina se afla in razboi din 24 februarie, cand armata lui Putin a invadat teritoriul tarii vecine.

Articole din aceeasi categorie