06.04.2022
Cele mai bine platite celebritati de pe Instagram in 2022 - FOTO

Aceste celebritati castiga milioane e dolari doar prin impartasirea unei singure fotografii pe contul lor de Instagram! Lista anuala realizata de Hopper HQ, o platforma de management al marketingului social media ofera clasamentul celor mai bine platite vedete.

O multime de celebritati castiga foarte mult din postarile sponsorizate de pe Instagram si aceasta a devenit o sursa de venit noua pentru ei. Taxele pe care le cer in schimbul postarii pe retelele lor de socializare par sa merite, deoarece numeroase companii inca le cer sa faca acest lucru. Mai jos gasesti detalii despre cinci dintre personalitatile cel mai bine platite pe Instagram.

Cristiano Ronaldo

Fotbalistul profesionist si antreprenorul portughez Cristiano Ronaldo este cea mai bine platita celebritate de pe Instagram. Are un total de circa 410 milioane de urmaritori si este platit cu aproximativ 1.600.000 de dolari pe postare. A strans impresionanta avere de 500 de milioane de dolari din salariul sau ca sportiv profesionist. Castiga intre 100 si 150 de milioane de dolari anual numai din salariile sale. Numai 50 de milioane de dolari provin din numeroasele sale contracte cu companii precum Nike, Clear Shampoo si Herbalife.

Fanii sunt dezamagiti! Paulina Andreeva a fost surprinsa la cina cu un fost politician rus intr-un restaurant din Istanbul - FOTO

Dwayne Johnson

Fostul luptator profesionist, antreprenor si actor american Dwayne Johnson este a doua celebritate cea mai bine platita de pe Instagram, cu un total de 302 milioane de urmaritori si circa 1.520.000 de dolari pe postare. A strans o avere de 800 de milioane de dolari, care include si un procentaj de circa 40% in afacerea Teremana Tequila. Johnson a fost catalogat drept cei mai bine platiti animatori din lume in ultimii doi ani si este printre cele mai iubite vedete de la Hollywood. Castiga 100 de milioane de dolari pe an din filmele in care apare.

Ariana Grande

Actrita, cantareata si compozitoarea americana Ariana Grande este a treia cea mai bine platita vedeta de pe Instagram. Are 298 de milioane de admiratori si primeste aproximativ 1.500.000 de dolari pe postare. La numai 28 de ani, se poate lauda cu o avere impresionanta de 200 de milioane de dolari. Se numara printre cele mai bine platite si mai populare celebritati din lume. Mai mult a adunat aproximativ 48 de milioane de abonati pe YouTube, 25 de milioane pe TikTok si 80 de milioane pe Twitter.

Kylie Jenner

Este model, vedeta de televiziune si consultant in cosmetica. Kylie Jenner este a patra celebritate cel mai bine platita pe Instagram. Are nu mai putin de 300 de milioane de fani si este platita cu circa1.495.000 de dolari pe postare. Este al doilea miliardar din clanul Kardashian-Jenner, impreuna cu sora ei, Kim Kardashian, cu o valoare de aproximativ 1 miliard de dolari. Averea ei provine din afacerea ei de cosmetice, Kylie Cosmetics. A vandut pachetul majoritar al companiei in 2019, cand a vandut 51% din actiuni pentru 600 de milioane de dolari.

Selena Gomez

Lolita a recunoscut ca se teme sa vorbeasca despre razboiul din Ucraina: „Sunt intr-o situatie teribila. Orice cuvant pe care il spun...”

Cantareata, compozitoarea si actrita americana Selena Gomez este a cincea celebritate cel mai bine platita pe Instagram, cu un total de 288 de milioane de urmaritori. Primeste circa 1.470.000 de dolari pe postare. A acumulat o avere de 75 de milioane de dolari din cariera ei. Si pe TikTok are 25 de milioane de admiratori.

Articole din aceeasi categorie