26.05.2022
„Promit sa aud pe toata lumea”. Svetlana Loboda a lansat un centru de asistenta psihologica pentru ucraineni - FOTO

Cantareata Svetlana Loboda lanseaza proiectul LOBODA Help Center, al carui scop principal este de a oferi asistenta psihologica profesionista ucrainenilor afectati de razboi.

Potrivit artistei, ea primeste zilnic pe retelele de socializare un numar mare de mesaje pe care nu le poate citi fara lacrimi, iar acest lucru nu poate ramane asa.

A dat jos 15 kilograme intr-o luna! Adriana Ochisanu a dezvaluit secretul unui corp suplu pe care il poti capata intr-un timp record: „La spectacol aveam 72 de kilograme, iar acum am 57” - VIDEO

„- Este imposibil sa te obisnuiesti cu noile realitati, este imposibil sa uiti la grozavia aceasta, este greu sa faci fata noilor conditii de viata, cu incertitudinea in viitor si, uneori, cu disperare. Cunosc aceste sentimente pentru ca eu insumi experimentez aceste emotii. M-am gandit cum pot sa ajut pe lumea si mai mult, sa ajut nu doar raspunzand la mesaje, nu doar cu sprijin prin cuvinte, dar si prin fapte.”, - a impartasit artista.

Asadar, Loboda a decis impreuna cu o intreaga echipa de profesionisti sa deschida un chatbot @ Tele_help_bot in Telegram, unde oricine poate apela si obtine ajutor psihologic.

Tatiana Spinu si sotul sau sarbatoresc nunta de piele! Vezi cele mai memorabile momente din ziua casatoriei: „Astazi este despre noi” - FOTO/VIDEO

Tot in cadrul proiectului Centrul de ajutor LOBODA vor fi organizate adevarate intalniri cu psihologii si se va acorda asistenta financiara tuturor victimelor.

„- Promit sa aud pe toata lumea! Numai impreuna vom putea merge pe aceasta cale dificila in noua noastra realitate comuna. Cu siguranta ne vom descurca impreuna, - a adaugat Loboda.

Interpreta Katy Rain a lansat o noua piesa prin intermediul careia spera ca va fura zambetele oamenilor! Afla despre ce a ales sa cante, dar si cum suna melodia - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie