26.05.2022
Interpreta Katy Rain a lansat o noua piesa prin intermediul careia spera ca va fura zambetele oamenilor! Afla despre ce a ales sa cante, dar si cum suna melodia - VIDEO

Interpreta Katy Rain revine in atentia publicului cu o piesa mult mai energica si pozitiva intitulata Maserati. 

Astazi, Katy Rain a anuntat premira melodiei Maserati. 

Fiica Angelinei Jolie, coregrafie spectaculoasa pe muzica lui Lizzo. Dansul e viral pe net

Pentru ca avem nevoie de cat mai multe zambete in aceasta perioada tensionata, Katy si-a propus sa realizeze o melodie mai energica si cu multe subtilitati in ea. 

Atat muzica, cat si textul au fost scrise de interpreta, iar productia a fost realizata de Vlad Gorban. 

Desi nu a lansat inca un videoclip oficial al melodiei, Katy a publicat mai multe video-uri in care apare pe fundalul melodiei si fredoneaza versurile.

Totodata, chiar daca a fost publicata abia acum o ora, piesa a reusit sa acumuleze comentarii pozitive si aprecieri din partea internautilor: „De cand o asteptam/ Excelent/ Bravo!”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate de prietenii virtuali.

Katy Rain este o intepreta in varsta de 33 de ani originara din Republica Moldova. Cantareata are un copil - Victor, de la fostul sau sot, stilistul Denis Condrea. 

Mai recunoscatoare ca niciodata pentru tot ce are! Fara cateva kilograme si mult mai spirituala, Dianna Rotaru a facut marturisiri sincere despre importanta increderii in relatie, forta credintei si vacanta din Grecia: „A fost o evadare..” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie