26.05.2022
A dat jos 15 kilograme intr-o luna! Adriana Ochisanu a dezvaluit secretul unui corp suplu pe care il poti capata intr-un timp record: „La spectacol aveam 72 de kilograme, iar acum am 57” - VIDEO

Dupa concertul de la inceputul acestei primaveri, interpreta Adriana Ochisanu a publicat o fotografie in care si-a uimit admiratorii cu o silueta de invidiat. Intr-o luna artista a slabit cu 15 kilograme. Cum a reusit, afla intr-o reportaj marca O Seara Perfecta.

Interpreta Adriana Ochisanu a fost surprinsa la o sedinta de shopping deoarece are nevoie sa-si reinnoiasca garderoba cu noi piese vestimentare dupa ce a reusit o mare performanta. In doar o luna Adriana a slabit foarte mult.

„La spectacol aveam 72 de kilograme, iar acum am 57. Intr-un timp record, cu ajutorul nutritionistului, a suplimentelor si cu un program bine stabilit...foarte mult conteaza sa te tii de program. Daca nu te atarni serios cu siguranta nu vei ajunge la rezultatul dorit.”, a mentionat artista.

Adriana a povestit ca a ajuns la rezultatul dorit datorita unei detoxifieri a organismului. „Detoxifiem organismul dupa care el singur incepe sa slabeasca. Folosim si vitamine deoarece noi cand slabim pierdem si vitamine. Slabind cu sistemul pe care l-am incercat eu, noi completam si dam organismului tot de ce are nevoie. Ma simt extraordinar de bine.”

Mai recunoscatoare ca niciodata pentru tot ce are! Fara cateva kilograme si mult mai spirituala, Dianna Rotaru a facut marturisiri sincere despre importanta increderii in relatie, forta credintei si vacanta din Grecia: „A fost o evadare..” - VIDEO

Nu a slabit pentru cineva, a slabit pentru a se simti bine in corpul sau. „Daca vreti sa slabiti, nu slabiti pentru cineva. Sa fiti placute atunci cand va uitati in oglinda. Sa fiti impacate cu sine vazand ce ati vrut in ogdinda. O data in jumatate de an mai trebuie sa avem grija si de organismul nostru. Sa facem o detoxfiere, sa mancam sanatos pentru ca toate probleme de sanatate se iau de la mancare.”

Dupa cum povesteste interpreta, dieta sa era formata din multa apa, aloe vera, vitamine, minerale. „De asemenea si respectarea programului pe care mi l-a dat nutritionistul. Foarte mult conteaza acest lucru. Incepand cu ora 7 pana la 9 seara, toate orele au un anumit punct. Totul este programat. Ai voie sa maninci 600 de calorii pe zi.”

Vorbind despre sport, Adriana a recunscut ca pentru ea este o adevarata „tortura”.

Vlada Botan pregateste ceva frumos pentru fanii sai! Vezi cum au loc repetitiile interpretei: „De tare mult timp nu am mai venit la canto” - VIDEO

Apropiatii au reactionat pozitiv la initiativa interpretei a de a slabi. „Fiica mea imi spune „Mami, esti sexy.”. Toti din anturajul meu au observat aceasta schimbare. Arat altfel la fata. Cand vezi ce iti place in ogdinda esti mai increzuta.”

Articole din aceeasi categorie