31.10.2022
Kim Kardashian - criticata pentru costumele copiilor sai de Halloween! Vezi ce tinute au purtat acestia: „Sunt inca prea mici pentru asa ceva” - FOTO

Familia Kardashian-Jenner revine in lumina reflectoarelor. De data aceasta, din fericire, Kanye West nu are nicio legatura cu noul scandal. 

Recent, Kim a aratat pe retelele sociale in ce costume vor fi copiii sai de Halloween. In acest an, vedeta a ales sa-si deghizeze copiii in look-urile unori artisti de culoare.

North, in varsta de 9 ani, a repetat imaginea cantaretei Aaliyah Dana Haughton.

Vedetele de la noi au facut furori de Halloween! De la Andreeea Bostanica si Natalia Gordienko, pana la Valeria Lungu - vezi cele mai spectaculoase look-uri care au fost purtate in acest an - FOTO/VIDEO

Saint, in varsta de 6 ani, s-a transformat in rapperul Snoop Dogg.

Chicago, in varsta de 4 ani, a fost cantareata Sade Adu.

Iar Psalm, in varsta de 3 ani, a incercat look-ul lui Eazy-E, o legenda a hip-hopului. 

Infricosator de frumoase! Vezi cum s-au costumat in acest an vedetele internationale pentru Halloween - FOTO

Trebuie de remarcat ca Kim s-a straduit enorm in acest an. Insa, pe langa cuvinte de lauda, Kardashian a primit si critica. 

In comentariile de sub imaginile publicate pe retelele sociale, internautii au scris o multime de cuvinte negative in adresa lui Kim: „Sper ca au costume normale pentru Halloween”, „Sunt inca prea mici pentru asa ceva”, „Acestea nu prea seamana a tinute de Halloween”, „Copiii stiu macar ceva despre acesti oameni? Ma indoiesc ca au ales de unii singuri aceste tinute”, „Glumesti, nu?”. 

Insa, au fost si cei care au apreciat munca lui Kim. 

„O idee superba!”, „Este fascinant”, „Cand vor creste, se vor mandri cu aceste imagini”, „Este atat de dragut”, „Ai niste copii minunati, esti foarte bravo”, „Poate ca ei inca nu inteleg ce inseamna asta, insa arata foarte dragut”, au scris internautii. 

Trucul la care a apelat Kate Middleton pentru a le indeparta pe admiratoarele Printului William

Kimberly Noel Kardashian sau, cum este cunoscuta in mediul online, Kim Kardashian este un antreprenor, fotomodel si vedeta de televiziune din Statele Unite ale Americii. Ea este una dintre cele trei fiice ale defunctului avocat al lui O. J. Simpson, Robert Kardashian.

Articole din aceeasi categorie