31.10.2022
Olia Tira - mesaj emotionant pe retelele sociale la un an de la decesul tatalui sau: „A parasit aceasta lume, insa nu si sufletul meu!” - FOTO

Acum un an, tatal interpretei din Republica Moldova Olia Tira, a decedat. Pe pagina sa de Instagram, artista a publicat un mesaj emotionant dedicat acestuia.

In prezent, Olia Tira se afla in Germania in vacanta. Aceasta publica zilnic o multime de InstaStories-uri cu locuri frumoase si deosebite pe care ea le viziteaza in diferite orase ale acestei tari.

Iar recent, Olia a publicat o imagine, care a fost insotita de un text emotionant. 

„Astazi a fost o zi minunata. Plina de amintiri legate de tata. Acum un an, pe 31 octombrie el a parasit aceasta lume, insa nu si sufletul meu!”, a scris artista. 

Valentina Nafornita - asa cum nu ai mai vazut-o pana acum! Soprana a demonstrat ca nu este talentata doar in muzica. Vezi cum artista danseaza un tango pasional - VIDEO

De asemenea, vedeta a publicat si o fotografie unde o vedem pe ea alaturi de tatal sau si a scris: 

„Sunt atat de fericita ca am avut parte de astfel de momente... in ciuda faptului ca am avut o soarta mai dificila, care ne-a indepartat unul de altul (suparari, neacceptare...) pentru multi ani. Insa in ultimii ani noi ne-am unit si pana la sfarsit am fost impreuna! Iti multumesc ca ai ales aceasta cale grea si m-ai invatat sa iert si sa iubesc neconditionat. Te iubesc, tata”. 

Tatal Olei Tira a decedat pe 31 octombrie 2021. In cadrul unui interviu, interpreta a mentionat ca atunci cand el era bolnav, ea nu si-a permis sa fie trista. „Am trecut prin aceasta etapa ca un soldat. Toti plangeau, dar eu m-am gandit ca nu am timp sa plang, trebuie sa ma adun si sa fiu langa el, pentru a-l inviora”. Insa, in momentul in care el a plecat, totul in interiorul ei s-a rupt. „Mi-a fost foarte trist. Totusi, am vrut ca el sa simta mai multa dragoste din partea noastra si sa traiasca o alta viata, mai buna”. 

Cum trebuie sa fie o femeie ideala in viziunea Vladei Botan? „Acest lucru ii va aduce liniste chiar si celui mai vulcanic barbat” - FOTO

Olia Tira este o cantareata din Republica Moldova. Impreuna cu formatia SunStroke Project a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2010, ce a avut loc la Oslo in Norvegia cu piesa Run Away.

Stela Botez si sotul ei au sarbatorit nunta de hartie! Interpreta a publicat imagini rare din ziua in care s-a casatorit - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie