15.09.2019
#pro20yearschallenge! Ionel Istrati - un baietel dulce, cu par balai. Cum arata interpretul cu 20 de ani in urma
Pe 4 septembrie 2019, PRO TV Chisinau a lansat campania @pro20yearschallenge si a provocat internautii sa publice fotografii de acum 20 de ani, folosind hashtag-ul respectiv si provocandu-le pe inca alte 3 persoane sa faca acelasi lucru.

Prezentatoarele PRO TV - Anisoara Login, Silvia Petrov si Patricia Podoleanu, interpreta Tatiana Spinu, travel bloggerita, Diana Mocanu, dirijorul Andriano Marian si multi, multi altii au acceptat provocarea si au publicat pe paginile lor de socializare fotografii de acum 20 de ani.

Citeste si: #Pro20yearschallenge. Anisoara Loghin: „Tare greu de gasit poze de acum 20 de ani, dar cand le gasim, radem de cum aratam si parca retraim momentele.”

De curand si interpretul Ionel Istrati a intrat in joc, postand pe pagina sa de Facebook un colaj din doua fotografii – una recenta, in care indragitul cantaret poarta un costul alb, o camasa neagra si un papion; si a doua, realizata cu 20 de ani in urma. In poza de acum doua decenii, il recunoastem pe acelasi Ionel, cu par balai si ochi albastri, fiind imbracat, intr-un costum negru, o camasa alba si cu un papion la gat.

Interpretul nu s-a complicat si nu a scris in descrirerea postarii decat „PRO TV Chisinau Ionel Istrati”

Chiar daca challenge-ul presupune ca dupa ce-l accepti sa provoci, la randul tau, inca alte 3 persoane, Ionel Istrati nu a facut-o.

Citeste si: #pro20yearschallenge. Patricia Podoleanu: „Sa lasam seriozitatea la o parte si sa ne amintim ce faceam acum 20 de ani, atunci cand se lansa PRO TV Chisinau”

Intra si tu in joc si posteaza o fotografie de acum 20 de ani, utilizand hashtagul #pro20yearschallenge si provoaca-i pe alti 3 prieteni!

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie