06.09.2019
#pro20yearschallenge. Patricia Podoleanu: „Sa lasam seriozitatea la o parte si sa ne amintim ce faceam acum 20 de ani, atunci cand se lansa PRO TV Chisinau”
La data de 4 septembrie 2019, PRO TV Chisinau a lansat campania @pro20yearschallenge si a provocat internautii sa publice fotografii de acum 20 de ani, utilizand hashtagul respectiv si provocandu-le pe inca alte 3 persoane sa faca acelasi lucru.

Prezentatoarea stirilor de la ora 13:30, Patricia Podoleanu a intrat si ea in joc, publicand un colaj din doua fotografii, una recenta si una de acum 20 de ani.

In poza facuta cu doua decenii in urma, Patricia apare cu acelasi zambet molipsitor, cu gropite in obrajori si cu privirea patrunzatoare.

In descrierea imaginilor, stirista a scris: „Mi-au placut ultimii 20. 

In stanga era fericirea de a avea o papusa noua. In dreapta - zambetul pe care il port zilnic. Prea sunt cu capul in nori, o fi de la asta, cred.

Sa lasam seriozitatea la o parte si sa ne amintim ce faceam acum 20 de ani, atunci cand se lansa ProTv Chisinau.”

Este posibil ca imaginea sAƒ conA£inAƒ: 2 persoane, persoane zA¢mbind

Asa cum presupune challenge-ul, Patricia a provocat 3 persoane sa publicee fotografii facute cu 20 de ani in urma.„Mi-as dori sa ii vad altfel pe Andrei NastaseAdrian Lupusor si Artur Gurau. Va provoc sa va lasati provocati!  #pro20yearschallenge Nu uitati hashtag-ul - #pro20yearschallenge”

Citeste si: #Pro20yearschallenge. Anisoara Loghin: „Tare greu de gasit poze de acum 20 de ani, dar cand le gasim, radem de cum aratam si parca retraim momentele.”

Intra si tu in joc si posteaza o fotografie de acum 20 de ani, utilizand hashtagul #pro20yearschallenge si provoaca-i pe alti 3 prieteni!

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie