05.09.2019
#pro20yearschallenge. Anisoara Loghin: „Tare greu de gasit poze de acum 20 de ani, dar cand le gasim, radem de cum aratam si parca retraim momentele.”
Ieri, 4 septembrie 2019, PRO TV Chisinau a lansat campania @pro20yearschallenge si a provocat internautii sa publice imagini de acum 20 de ani, utilizand hashtagul respectiv si provocand pe inca alte 3 persoane sa faca acelasi lucru.

Gazda serilor perfecte, Anisoara Loghin nu a stat mult pe ganduri si a intrat in „hora”. Prezentatoarea a rascolit putin prin albumul de familie si a gasit o poza de acum 20 de ani. 

Anisoara are aceiasi ochi sclipitori si zambet cochet. „Tare greu de gasit poze de acum 20 de ani, dar cand le gasim, radem de cum aratam si parca retraim momentele.”, a scris ea.

Jurnalista i-a provocat pe 3 barbati, care au facut-o sa rada cel mai mult in cadrul emisiunii O Seaara Perfecta. Este vorba despre Artiom Sevcenco, Radu Ginsari si Dragos Munteanu. Asadar, asteptam cu nerabdare replica lor, dar si a ta!

Intra si tu in joc si posteaza o fotografie de acum 20 de ani, utilizand hashtagul #pro20yearschallenge si provoaca-i pe alti 3 prieteni!

Articole din aceeasi categorie