14.04.2022
Priyanka Chopra, fotografie rara din copilarie. Actrita i-a adus un omagiu bunicii sale: „A fost o persoana foarte importanta” - FOTO

Priyanka Chopra a impartasit cu fanii o fotografie foarte rara din copilaria ei, in timp ce ii aduce un omagiu emotionant bunicii sale. Actrita continua sa fie foarte apropiata de familia ei chiar daca este departe de ea.

Intr-o postare pe contul sau de Instagram, sotia lui Nick Jonas, in varsta de 39 de ani, le-a aratat celor aproape 80 de milioane de urmaritori o fotografie extrem de rara din timpul copilarie sale. Actrita se afla alaturi de mama, sora si bunica ei, celebrand astfel ziua de nastere a celei care i-a marcat  existenta. In a doua fotografie Priyanka statea alaturi de bunica ei, pe care a numit-o „Nani”. 

„Azi era ziua de nastere a lui Nani (bunica mea). Ea m-a ajutat sa cresc in timp ce mama si tata si-au continuat studiile si carierele medicale. Ea a avut un rol important in educatia mea. A fost o persoana foarte importanta pentru mine. Ma simt atat de norocoasa ca am avut atatea figuri materne puternice in viata mea. Sunt atat de recunoscatoare pentru toti. Imi e dor de tine, Nani!”, a scris Priyanka Chopra la descrierea fotografiilor postate pe contul sau de Instagram. 

Postarea actritei a strans peste un milion de aprecieri, fanii grabindu-se sa-i lase comentarii cu emoticoane in forma de inima, in timp ce altii i-au urat bunicii ei un „la multi ani”. De asemenea, unul dintre fani a scris: „Aratai atat de dragut in copilarie”, in timp ce altul a scris: „Pareai de atunci sa fii o super vedeta!.” 

Priyanka Chopra a devenit celebra dupa ce a castigat Miss World in 2000 

Priyanka Chopra a cunoscut faima la varsta de 17 ani, in India, atunci cand a fost incoronata Miss World in anul 2000. Ulterior, aceasta a jucat in cateva filme la Bollywood, iar primul ei film de succes a fost „The Hero: Love Story of a Spy”, din 2003.

Orlando Bloom, dezvaluiri emotionante despre ajutorul oferit refugiatilor ucraineni in Republica Moldova: „Am vazut mame sosind la granita in stare de soc” - FOTO/VIDEO

A devenit o stea in India, iar ulterior s-a mutat in SUA, unde a primit rolul din „Quantico”, productie difuzata intre 2015 - 2018. De asemenea, a aparut in 2017 in filmul „Baywatch”, si in 2019 in „Isn't It Romantic”. Acum, actrita in varsta de 38 de ani a aparut si in Matrix 4.

Ele sunt cele mai cunoscute gravidute ale momentului! Vezi vedetele din Moldova care vor deveni mamici in anul 2022 - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie