24.03.2024
Adevarul despre anuntul facut de Kate Middleton. Motivul care justifica decizia de a dezvalui vineri seara ca sufera de cancer

Printesa de Wales, in varsta de 42 de ani, a pus bunastarea copiilor ei in centrul anuntului ca are cancer, subliniind ca ea si printul William au facut tot ce au putut pentru a-i linisti pe George, Charlotte si Louis.

Potrivit Daily Mail, declaratia lui Kate Middleton sugereaza faptul ca momentul ales de printesa pentru a dezvalui ca sufera de cancer a fost bine ales si, mai mult de atat, are legatura cu cei trei copii, care tocmai au intrat in vacanta.

familia regala britanica

Printul George, printesa Charlotte si printul Louis au luat vacanta de Paste, fapt pentru care urmatoarele saptamani si le vor petrece acasa, alaturi de mama lor.

Anuntul lui Kate Middleton a venit fix in ziua in care copiii au intrat in vacanta, motiv pentru care decizia de a dezvalui diagnosticul primit de la medici ar fi justificata prin faptul ca cei mici vor petrece timp acasa, astfel ca nu se vor confrunta cu intrebari din partea colegilor.

In mesajul transmis vineri seara, Catherine a povestit ca a reusit sa isi linisteasca copiii si sa ii asigure ca isi va reveni in urma diagnosticului. „Asa cum le-am spus, sunt bine si devin mai puternica in fiecare zi, concentrandu-ma asupra lucrurilor care ma vor ajuta sa ma vindec, in mintea, corpul si spiritul meu", spune ea. "Faptul ca il am pe William alaturi de mine este, de asemenea, o mare sursa de alinare si reasigurare. La fel ca si dragostea, sprijinul si bunatatea de care au dat dovada atat de multi dintre voi. Inseamna atat de mult pentru amandoi” - transmite printesa de Wales.

Catherine a cerut, de asemenea, in declaratia difuzata vineri, timp si spatiu pentru a-si finaliza tratamentul si a spus ca asteapta cu nerabdare sa se intoarca la indatoririle regale.

„Speram ca veti intelege ca, in calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spatiu si intimitate in timp ce imi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus intotdeauna un sentiment profund de bucurie si astept cu nerabdare sa ma intorc cand voi putea, dar pentru moment trebuie sa ma concentrez pe o recuperare completa. In acest moment, ma gandesc, de asemenea, la toti cei ale caror vieti au fost afectate de cancer. Pentru toti cei care se confrunta cu aceasta boala, sub orice forma, va rog sa nu va pierdeti credinta sau speranta. Nu sunteti singuri”, spune Kate.

Articole din aceeasi categorie