26.07.2022
Printul Harry si Meghan Markle nu se mai simt in siguranta in casa din SUA. Ducii de Sussex au chemat politia de mai multe ori

Printul Harry si Meghan Markle au decis sa se mute in Montecito, California, dupa ce au renuntat la indatoririle regale, insa viata lor nu e mai linistita. Ducii de Sussex sunt ingroziti de hoti, acestia contactand politia de mai multe ori in doar 12 zile. 

Nepotul Reginei si sotia sa s-au confruntat recent cu doi intrusi care au declansat alarmele de securitate la resedinta lor din SUA. Ambele incidente au avut loc la diferenta de mai putin de doua saptamani unul fata de celalalt, iar intr-una dintre „vizite”, ducii de Sussex se aflau la conacul lor in valoare de 14 milioane de dolari, alaturi de cei doi copii.

Potrivit publicatiei Mirror, politia din Santa Barbara a fost trimisa la domiciliul celor doi pe data de 19 mai, in aceeasi zi in care Harry si Meghan au aniversat patru ani de casnicie. Ulterior, la doar 12 zile mai tarziu, pe 31 mai, inainte sa se imbarce intr-un avion privat pentru a calatori in Marea Britanie cu ocazia Jubileului de Platina al Reginei, un alt intrus a declansat o noua alarma de securitate. Intrarile prin efractie au fost caracterizate de politie ca fiind „circumstante suspecte”, iar oamenii legii au declansat o ancheta in acest sens. De asemenea, in ultimul an, ducele de Sussex a sunat la politie de sase ori din cauza declansarii alarmei de securitate. 

Un fost coleg de-al lui Alexei Navalinii a aflat unde se ascunde acum amanta lui Putin, Alina Kabaeva. Afla detalii

Recent, printul Harry si Meghan Markle au reinnoit contractul de inchiriere pentru locuinta Frogmore Cottage din Windsor, care beneficiaza de protectie 24 de ore pe zi, in ciuda faptului ca au renuntat la atributiile regale si s-au mutat in California in 2020.

Ducele de Sussex a contestat o decizie prin care i se cere sa nu mai beneficieze de protectie din partea politiei in timp ce se afla in Marea Britanie, chiar daca el insusi acopera costurile. Decizia a fost luata la inceputul anului 2020 de catre Comitetul executiv pentru protectia regalitatii si a personalitatilor publice, in numele Ministerului de Interne, ministerul responsabil pentru politie, imigratie si securitate.

„Harry ar trebuie sa se concentreze mai mult pe securitatea din California, decat sa faca plangeri cu privire la securitatea din Marea Britanie. Dupa doua alerte de intrusi in 12 zile, cu siguranta ar trebui sa faca din protectia familiei sale din SUA prioritatea sa”, a declarat expertul regal Angela Levin pentru The Sun. 

De ziua mamei sale, Doina Danielean i-a dedicat acesteia un mesaj emotionant: „Acum, cand sunt si eu mama de fetita iti inteleg...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie