26.07.2022
Un fost coleg de-al lui Alexei Navalinii a aflat unde se ascunde acum amanta lui Putin, Alina Kabaeva. Afla detalii

Fosta sportiva isi petrece timpul in capitala Federatiei Ruse, insa nu se afiseaza prea des in public.

Alina Kabaeva, in varsta de 39 de ani, se afla sub sanctiuni occidentale de mai bine de o luna. Se stie putin despre locul unde a locuit ea in tot acest timp. Presa a presupus ca fosta sportiva se afla de multi ani in Elvetia alaturi de copiii ei, aparand doar ocazional la Moscova.

De ziua mamei sale, Doina Danielean i-a dedicat acesteia un mesaj emotionant: „Acum, cand sunt si eu mama de fetita iti inteleg...” - FOTO

Cu toate acestea, conform fostului angajat al Fundatiei Anticoruptie detinut de liderul opozitiei ruse Alexei Navalnii, Ruslan Shaveddinov, gimnasta locuieste in capitala Federatiei Ruse. Ruslan este sigur ca fosta sportiva nu se afla in Elvetia, pentru ca nu se simte in siguranta acolo.

„Alina sta la Moscova. Singurul eveniment public la care a participat Alina dupa invadarea Ucrainei de catre Rusia este evenimentul fundatiei sale sportive. Atunci ea s-a antrenat cu copiii.” a spus Shaveddinov.

Nu este recomandat sa-ti speli parul inainte de a te culca! Afla care sunt motivele

Fostul coleg al lui Navalnii a mai mentionat ca Putin a devenit in ultimii ani foarte sentimental fata de femeile din viata sa, astfel acesta a numit unul dintre iahturile de lux care a fost confiscat in Italia dupa impunerea sanctiunilor, in cinstea lui Kabaeva.

Este vorba despre nava de 140 de metri cu sase punti numita „Scheherazade” - aceasta a fost porecla pe care Alina a avut-o in timpul carierei sale sportive. Costul iahtului este de 700 de milioane de dolari. Are doua heliporturi, un lift, numeroase saune si spa-uri.

Alina Kabaeva a fost vazuta ultima data in public in primavara acestui an la repetitia festivalului care i-a purtat numele de pe Arena VTB. Fosta sportiv a pozat in fata camerelor cu antrenorii si participantii la eveniment. Jurnalistii au atras atentia asupra aspectului fostei gimnaste, care s-a schimbat mult dupa ce a apelat la mai multe interventii chirurgicale.

 

Articole din aceeasi categorie